Ευχές από την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του SIGMA

Το 1995 άνοιξαν νέοι δρόμοι στα ραδιοτηλεπτικά δρώμενα. Δημιουργήθηκε τo SIGMA και στην ουσία καθιερώθηκε η ιδιωτική τηλεόραση.

 


Article featured image
Article featured image

Όχι τυχαία και σε σύντομο χρονικό διάστημα, το SIGMA έγινε -και με την καθοδήγηση και του χαρισματικού Άντη- το αγαπημένο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, ένα μελίσσι δημιουργίας τοπικών παραγωγών ψυχαγωγικού και ενημερωτικού χαρακτήρα, δίνοντας όλα αυτά τα χρόνια, μάλιστα, χώρο δημιουργίας σε ταλαντούχους Κύπριους.

Φέτος, το SIGMA γιορτάζει τα 20χρονα του!

Φέτος το SIGMA έρχεται με μια τηλεοπτική μας πρόταση που ικανοποιεί τα γούστα όλης της οικογένειας και προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες των φύλων αλλά και των ηλικιακών ομάδων. Με τα ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, την ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ και το ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ στον τομέα της μυθοπλασίας, ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΣ και ΖΗΣΕ ΤΟ στον τομέα της ψυχαγωγίας, μεγαλύτερο ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, καταγγελτική αλλά και ανθρώπινη ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, βεβαίως ανανεωμένες από τα μέσα Οκτωβρίου αλλά το ίδιο έγκυρες ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και φυσικά ολική επαναφορά της ξακουστής ΘΥΡΑΣ ΣΙΓΜΑ. 

Και στο ξένο πρόγραμμα όμως ο εμπλουτισμός είναι διαρκής. Στις τηλενουβέλλες Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ επιστρέφει στο απογευματινό καθιερωμένο της ραντεβού και ετοιμάζεται να δώσει σκυτάλη στη ΡOZΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ. CSI ΝΕW YORK, CSI MIAMI και CSI VEGAS θα εξακολουθήσουν να γεμίζουν με δράση τις νύχτες μας ενώ και το παιδικό πρόγραμμα ενισχύεται προς τέρψη των μικρών μας φίλων.

Επίσης, από την ερχόμενη Δευτέρα προστίθεται στο πρόγραμμα ολοκαίνουριος καθημερινός Φερεντίνος, νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Άλφα ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ καθώς επίσης και φρέσκος Σπύρος Παπαδόπουλος με το ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ τα Σαββατόβραδα. Επιπλέον, 17 Οκτωβρίου πρεμιέρα για το MUSICAL KIDS και λίγο πιο μετά σκυτάλη στα αντρικά καλλιστεία και στο φιλόδοξο και πρωτοποριακό WHO WANTS TO BE MISTER CYPRUS.  Τέλος, είναι στο στάδιο της τελικής προετοιμασίας ένα άκρως διασκεδαστικό καθημερινό τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Ελλαδίτη Σάββα Πούμπουρα και ένα εβδομαδιαίο διαδραστικό ενημερωτικό talkshow.

Με αφορμή την παρουσίαση προγραμμάτων της προηγούμενης Πέμπτης, μέλη της μεγάλης «οικογένειας» του SIGMA, φίλοι και συνεργάτες, δίνουν τις ευχές τους τόσο για τα γενέθλια όσο και για τη νέα τηλεοπτική σαιζόν.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ