Σεξομολογήσεις #18: Η μόνη λαμπάδα της ζωής μου

Article featured image
Article featured image

Ρούλα,

Είμαι σχετικά νέος ως «ενεργητικός» gay (άσχετα αν έχω αρραβωνιαστεί με γυναίκα). Αν και είμαι 31 χρόνων, άρχισα ή μάλλον τόλμησα να αρχίσω να έχω εμπειρίες μόλις πριν από 7 χρόνια αμέσως μετά τις σπουδές μου από το Derby. Μετά από το συνηθισμένο «ψάξιμο» -το οποίο διήρκησε αρκετά- ένιωσα την ανάγκη να κάνω σχέση με άντρα, κάτι που το θεωρούσα αδιανόητο μέχρι τότε. Πριν 9 μήνες γνώρισα έναν gay 19 ετών σε ένα site που όμως δεν έκανε ποτέ πριν sex. Πρέπει να σας πω ότι έχω ήδη σχέση εδώ και 5 χρόνια με μια κοπέλα από την Λάρνακα (είμαστε αρραβωνιασμένοι τώρα) την οποία τη βλέπω 2-3 φορές τη βδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο/Κυριακή. Μην σου τα πολυλογώ, με τον gay κάναμε τα πάντα και είμαστε μαζί. Περνάμε μια χαρά. Ένα βράδυ που πήγε να δει τη μαμά του μπήκα στο site που τον γνώρισα και ανακάλυψα ότι είχε μπει και κείνος από άλλο υπολογιστή! Θύμωσα πολύ. Όταν γύρισε τσακωθήκαμε και όταν ρώτησα γιατί μπήκε είπε ότι δεν μου έχει εμπιστοσύνη και θέλει να γνωρίσει και κάτι άλλο γιατί είναι μόνο 19 και εγώ 31. Σε ρωτώ Ρούλα μου, είναι φυσικό; Εγώ θέλω πραγματικά να είμαι μαζί του. Οι φίλοι μου δεν ξέρουν τίποτε και προσπαθώ να το κρατήσω μυστικό.

Σ.Σ.1982

Αγαπημένε αναγνώστη,

Ειλικρινά σου μιλάω, με προβλημάτισε η περίπτωσή σου. Μετά από ώριμη σκέψη -κάτι που προφανώς δεν χαρακτηρίζει τη δική σου συμπεριφορά- αποφάνθηκα πως χρίζεις επείγουσας επαγγελματικής βοήθειας και δεν εννοώ μόνο εκ μέρους μου. Τι εννοείς πουλάκι μου πως είσαι αρραβωνιασμένος αλλά είσαι με άντρα; Κατ’ αρχήν πρέπει να το μολογήσεις στην αρραβωνιάρα ή αν δεν θέλεις να τα μολογήσεις, πρέπει όπως και δήποτε να την χωρίσεις. Τι φταίει η δόλια η Σκαλιωτού να χάνει τον χρόνο της μαζί σου αν εσύ είσαι δοσμένος αλλού; Αφού λοιπόν διευθετήσεις αυτή τη μικρή λεπτομέρεια, να προχωρήσουμε παρακάτω.

Τι σε κόφτει εσένανε αν μπήκε ο έτερος στο site, από τη στιγμή που και εσύ ήσουν logged in; Όπως ψαχνόσουν, έτσι ψαχνόταν, όπως ήσουν περίεργος, έτσι περίεργος υπήρξε και ο ίδιος. Γιατί το παλικάρι το σχεδόν ανήλικο, να σου έχει εμπιστοσύνη, όταν μπαίνεις στα sites την ώρα που επισκέπτεται την μανούλα του; Πριν κρίνεις τις τσιριμάντζουλες των αλλωνών, να κοιτάς το χάλι σου και τις δικές σου τις πομπές που είναι κάμποσες, άντε μην τα πάρω η γυναίκα μεσημεριάτικα!

Δεν κατάλαβα δηλαδή; Εσύ γιατί να το έχεις δίπορτο και το παλικάρι να μην έχει το δικαίωμα να ψαχτεί αλλού. Τουλάχιστον αυτός απλά ψάχνεται. Εσύ το δίνεις σιωνοτό και μάλιστα ετεροφυλικά και μπερδεμένα. Φέρε τα μίλια σου σε παρακαλώ και έχε υπόψη σου πως απαιτήσεις πρωτίστως πρέπει να έχεις από τον εαυτό σου και ουχί από τους άλλους. Άντε μπράβο.

Με καμία εκτίμηση

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ