Μοντέλο plus-size ποζάρει γυμνό

Ένα μοντέλο που έχει φορέσει 16 διαφορετικά μεγέθη ρούχων στην καριέρα της, καθώς υπέφερε από δυσμορφία του σώματος και διατροφική διαταραχή αποκαλύπτει πώς έμαθε να αγαπά τη σιλουέτα της και γιατί τελικά αποφάσισε να ποζάρει γυμνή.

 


Article featured image
Article featured image

Η 29χρονη Έμιλι Νόλαν, είναι μία από τις πολλές γυναίκες που εμφανίζονται στο βιβλίο Curves της φωτογράφου Βικτόρια Γιανασβίλι.

Ωστόσο, η Έμιλι εξηγεί σε ένα κείμενο της στο Mind Body Green ότι στην αρχή δεν ήθελε να δείξει το σώμα της.

«Έκρυβα αυτές τις όμορφες φωτογραφίες σε ένα φάκελο στον υπολογιστή μου για μήνες, κυρίως επειδή νόμιζα ότι δεν ήθελα να μοιραστώ γυμνές φωτογραφίες του εαυτού μου. Τελικά αποφάσισα να τις μοιραστώ, αν και θέλει θάρρος να μοιραστεί κάποιος την αλήθεια».

Η Εμιλι εξήγησε ότι για χρόνια υπέφερε από διατροφικές διαταραχές και δυσμορφία του σώματος γιατί ποτέ δεν αισθανόταν ότι είχε ωραίο σώμα, ακόμα κι όταν ήταν αδύνατη.

«Πολλές φορές, ένιωθα σαν να ήμουν πάρα πολύ παχιά για να θεωρηθώ λεπτή, ή πολύ λεπτή για να θεωρηθώ plus size. Ένιωθα να μην ταιριάζω πουθενά. Δεν έβλεπα ποτέ γυναίκες στο μέγεθος μου να θεωρούνται υγιείς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Η πρωτόγνωρη αποδοχή του μοντέλου για το σώμα του ήταν αυτό ακριβώς που η Βικτόρια ήθελε να απεικονίσει στο βιβλίο της.


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ