Διεθνείς αγώνες θαλάσσιου σκι στα Πολεμίδια

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά η Κυπριακή Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, διοργανώνει Διεθνείς Αγώνες Θαλασσίου Σκι, στο φράγμα Πολεμιδιών στη Λεμεσό, το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Στους αγώνες περιλαμβάνονται τρεις γύροι σλάλομ ανδρών, γυναικών, εφήβων και νεανίδων, καθώς επίσης και δύο γύροι φιγούρες για κατηγορίες κάτω των 14 και 17 ετών.



Η Ομοσπονδία αναφέρει ότι για άλλη μια χρονιά συμμετέχουν οι Έλλαδίτες πρωταθλητές, ενώ συμμετοχές αναμένονται και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και από το Λίβανο.

Προστίθεται ότι στους αγώνες δίνουν έντονα το παρόν τους και με αξιώσεις οι Κύπριοι πρωταθλητές στο σλάλομ, Γιάννης Κόκκινος, Κυριάκος Χατζήκυριακος, Αντρέας Γεωργίου, Ανδρέας Γαλίδης και Στέλιος Κωνσταντίνου. Σκληρές αναμένονται επίσης οι αναμετρήσεις μεταξύ των νεαρών ταλέντων στις κατηγορίες κάτω των 17 και 14 ετών.



Η Κυπριακή Ομοσπονδία θαλασσίου Σκι αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια των δύο ημερών που θα πραγματοποιούνται οι αγώνες, «θα επικρατεί έντονος ανταγωνισμός, καθώς οι σκιέρ καλούνται να προσπαθήσουν τρεις φορές στο αγώνισμα του σλάλομ και από αυτές τις τρεις προσπάθειες θα μετρήσει η καλύτερη επίδοση».



Στο φράγμα Πολεμιδιών έχουν στηθεί οικολογικές κερκίδες για τους θεατές, με ειδικό εκφωνητή που θα ενημερώνει τους θεατές για τα σχετικά με το σλάλομ/φιγούρες.

Η είσοδος και το πάρκινγκ θα είναι δωρεάν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ