Απαισιά Λεμεσού: αποκεφάλισαν γατάκι στην αυλή του

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου δέχτηκε καταγγελία τη Δευτέρα το βράδυ από πολίτη κάτοικο του χωριού Απαισιά της επαρχίας Λεμεσού ότι εντόπισε στην αυλή του νεκρό και αποκεφαλισμένο γατάκι.

 


Article featured image
Article featured image

Σε επικοινωνία του με τον αστυνομικό σταθμό της περιοχής, το Κόμμα για τα Ζώα ζήτησε όπως διεξαχθεί άμεσα έρευνα για το περαστικό, ενώ συμβούλευσε τον πολίτη να δώσει έγγραφη κατάθεση για το συμβάν στην Αστυνομία.



Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος του Κόμματος επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού, ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ήδη έδωσε αυστηρές εντολές και οδηγίες για να διεξαχθούν άμεσα έρευνες.



Ο κοινοτάρχης του χωριού ζητά όπως διεξαχθούν έρευνες σε βάθος για να βρεθεί ο ένοχος που κρύβεται πίσω από αυτή τη βαρβαρότητα.



Το Κόμμα για τα Ζώα καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όχι μόνο αυτό το συμβάν αλλά τις οποιεσδήποτε πράξεις βαρβαρότητας ενάντια στα ανυπεράσπιστα ζώα.



Ζητά, τέλος, από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας όπως μέσα από τις εξουσίες που τους παρέχει το Σύνταγμα και η νομοθεσία πατάξουν τέτοια φαινόμενα στη χώρα μας «πριν θρηνήσουμε και ανθρώπινα θύματα».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ