Η ιστορία μιας ιερόδουλης όπως την κατέγραψε φωτογράφος [NSFW]

Η φωτογράφος Alicia Vera, κατέγραψε φωτογραφικά την ιστορία της Eden, μιας 21χρονης ιερόδουλης που αρχικά δούλευε ως χορεύτρια.

 


Article featured image
Article featured image

Η Alicia, γνώρισε την 18χρονη τότε Eden σε ένα στριπ-κλαπμ του Σαν Φρανσίσκο, όπου εργαζόταν ως χορεύτρια πιστεύοντας πως αυτό θα την οδηγούσε να πραγματοποιήσει το όνειρό της για μια καριέρα στο χορό.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, η Εden άρχισε να εργάζεται ως ιερόδουλη.

H φωτογράφος κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση όχι μόνο σε προσωπικές στιγμές στην επαγγελματική ζωή της νεαρής κοπέλας, αλλά και στην προσωπική της ιστορία.

Όταν η Eden άρχισε να δουλεύει στη Φιλαδέλφεια και τις γύρω περιοχές, συνελήφθη τρεις φορές και ήρθε αντιμέτωπη με φυλάκιση.

Λίγες ημέρες πριν από τη δίκη της, η Eden κάλεσε τη φωτογράφο στο πατρικό της σπίτι στη Βιρτζίνια, για να καταγράψει την ομολογία της στη μητέρα της η οποία θα μάθαινε την αλήθεια γύρω από το πραγματικό της επάγγελμα.

Η φωτογράφος κατάφερε να καταγράψει και την σκληρότητα στις επαφές με τους πελάτες καθώς υπήρξαν άντρες που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν την ώρα του σεξ, αρκεί τα πρόσωπά τους να μην αποκαλύπτονταν στις εικόνες.

 

 Alicia Vera

 Alicia Vera

 Alicia Vera

 Alicia Vera

 Alicia Vera

 Alicia Vera

Μετά από μια συνάντηση με πελάτη βγάζει την περούκα της και προσπαθεί να ξαναγίνει ο εαυτός της/ φωτό: Alicia Vera

 Alicia Vera

 Alicia Vera

 Alicia Vera

Η Eden στο παιδικό δωμάτιο του πατρικού της, μαζί με τις κούκλες της/ φωτό: Alicia Vera

Η Eden στο παιδικό δωμάτιο του πατρικού της, μαζί με τις κούκλες της

 

Η Eden σε πόλαροιντς από ένα ταξίδι της στο Παρίσι όταν ήταν 16 ετών - Το ταξίδι ήταν δώρο που της έκανε ο παππούς της/ φωτό: Alicia Vera

Η Eden σε πόλαροιντς από ένα ταξίδι της στο Παρίσι όταν ήταν 16 ετών - Το ταξίδι ήταν δώρο που της έκανε ο παππούς της

 

Η Eden ξεσπά σε λυγμούς - Έχει μόλις αποκαλύψει στη μητέρα της την πραγματική της εργασία / φωτό: Alicia Vera

Η Eden ξεσπά σε λυγμούς - Έχει μόλις αποκαλύψει στη μητέρα της την πραγματική της εργασία

 

Την ώρα της ομολογίας μπροστά στη μητέρα της η φωτογράφος αποκαλύπτει πως δεν ήξερε αν θα έπρεπε ή όχι να τραβήξει φωτογραφίες. Μετά από ώρες έντασης οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν και η μητέρα της αποφάσισε πως αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να στηρίξει την κόρη της / φωτό: Alicia Vera

Μετά από ώρες έντασης οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν και η μητέρα της αποφάσισε πως αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να στηρίξει την κόρη της

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ