Ένα app για ειδήσεις από τα κυπριακά ΜΜΕ και όχι μόνο

Το «All around Cyprus» είναι το πρώτο ολοκληρωμένο application που υποστηρίζει νέα από τις πιο δημοφιλείς κυπριακές εφημερίδες/portals αλλά και από διάφορα εγχώρια blogs και social media.

 


Article featured image
Article featured image

Διατίθεται δωρεάν για όλα τα Android κινητά και tablets.

Υπάρχει μάλιστα ξεχωριστή κατηγορία Music, όπως και κατηγορία Lifestyle and Showbiz με νέα από τα αντίστοιχης θεματικής sites, ενώ δημοσιεύει και ευκαιρίες-προσφορές από διάφορα Deal sites.

Οι δημιουργοί του, έχουν επίσης διασυνδέσει στο application τα ιντερνετικά sites των διάφορων κυπριακών τραπεζών και έτσι διευκολύνεται με αυτό τον τρόπο ο χρήστης που δεν θέλει να μπαίνει στο κόπο να ανοίγει browser για να βλέπει το internet web banking.

Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δει Youtube videos και φωτογραφίες από το Instagram που έχουν γίνει tagged ως #Cyprus. Με την καινούργια έκδοση ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για events στη Κύπρο από διάφορα event sites και οδηγούς διασκέδασης, όπως Time Out κλπ.

Επίσης, έχουν προστεθεί καινούργιες δυνατότητες όπως Λεωφορεία και διαδρομές, διανυκτερεύοvτα φαρμακεία, tracking κυπριακού ταχυδρομείου και άλλα πολλά.

To application θα ενημερώνεται συχνά με καινούργια features. Είναι μία καινούργια προσπάθεια που σκοπό έχει την ενημέρωση του Κύπριου από κινητό και tablet.

To application «All around Cyprus» μπορείς να το κατεβάσεις από το Google Play Store.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ