Η Miley Cyrus θέλει να σας δει γυμνούς

Η Miley Cyrus υποσχέθηκε στους θαυμαστές της μια συναυλία όπου θα τραγουδά στη σκηνή εντελώς γυμνή, με την προϋπόθεση και το κοινό της να την απολαμβάνει από κάτω επίσης χωρίς ρούχα, ενώ θα χύνεται γάλα από παντού.

 


Article featured image
Article featured image

Θα είναι μια συναυλία όπου η τραγουδίστρια, οι μουσικοί αλλά και το κοινό θα επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω της γυμνής τους αλήθειας. Στην κυριολεξία.

Το μυστικό αποκαλύφτηκε από το συγκρότημα Flaming Lips, το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες μια συνεργασία με την πρώην πρωταγωνίστρια της Disney.

«Η Miley Cyrus εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει μια συναυλία όπου εκείνη, το συγκρότημα (εμείς) και το κοινό θα είναι ολόγυμνοι ενώ "γάλα" (τελικά θα πρόκειται για ένα λευκό υγρό που θα μοιάζει με γάλα) θα χύνεται λίγο πολύ από παντού» αποκάλυψε ο αρχηγός του συγκροτήματος, Γουέιν Κόιν, στο Instagram.

Καμία άλλη λεπτομέρεια δεν έχει διαρρεύσει σχετικά με την ημερομηνία και τον χώρο της συναυλίας ωστόσο ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι θα αδράξει την ευκαιρία για να γυρίσει ένα βίντεο κλιπ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ