Βασικά Καλησπέρα σας... από το Occhio

Ένα θεματικό event το οποίο θα λαμβάνει χώρα στο Occhio στη Λευκωσία, θα έχει ρετρό αισθητική με μουσικές από 80s και 90s και στο οποίο θα παίζει ζωντανά μια μπάντα αλλά και ένας DJ, ενώ στη σκηνή θα φιλοξενούνται κάθε φορά και κάποιοι διάσημοι καλλιτέχνες (τραγουδιστές και ηθοποιοί) του τότε!

 


Article featured image
Article featured image

Δεν καταφέραμε να μάθουμε ονόματα για την πρεμιέρα, πλην όμως κάποια ονόματα που «παίζουν» γενικά για να κατεβούν Κύπρο στο πλαίσιο του event είναι αυτά των Μπίγαλη, Γαρδέλη, Σοφίας Αρβανίτη, Ρακιντζή, Κορκολή κ.α.

Η Ρέτρο Φιλμς Entertainment παρουσιάζει τα καλύτερα των Γκρικ 80s & 90s σε ένα Νον Στοπ Πάρτι, αν θέλουμε να είμαστε πιο ακριβείς στην περιγραφή αυτού που ετοιμάζεται να ξεκινήσει.

Όπως λένε και οι ίδιοι οι εμπνευστές του event, «ήταν οι δεκαετίες που ακούγαμε Μπίγαλη, Χαριτοδιπλομένο, Αρβανίτη και βλέπαμε ταινίες και σειρές του Ψάλτη, του Ρώμα, του Μουστάκα, του Γαρδέλη».

Η αρχή θα γίνει στις 24 του μήνα (Οκτωβρίου), ενώ αυτό θα πραγματοποιείται μια φορά το μήνα στο Residence Occhio, όπως επίσης και σε Λεμεσό και Λάρνακα. Τα αμέσως επόμενα της Λευκωσίας είναι κλειστά για 21 Νοεμβρίου & 24 Δεκεμβρίου.

 

Συντελεστές:

Νικόλας Θεοφάνους feat. Rewind Band

Dj Jimmy The Destroyer

Γκεστ Ρετρό Σταρς, Γκρικ Ρετρό Άκτορς εντ Ρετρό Σίνγκερς

 

Βασικά Καλησπέρα Σας

Residence OCCHIO, Λευκωσία

Ώρα 22.30

Πρεμιέρα: Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Μέχρι τότε, κάντε υπομονή και τηλεφωνήστε για κράτηση στο 97714271

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ