Κυπριακή παρουσία στην 3η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας παγκοσμίως

Κάτι τεράστιο στον τομέα της τεχνολογίας πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο φουτουριστικό Ντουμπάι και μια δυναμική εταιρεία με έδρα της την Κύπρο πρωταγωνιστεί.

 


Article featured image
Article featured image

Με φετινή θεματική το «Internet of everything», η τρίτη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη έκθεση τεχνολογίας στον πλανήτη, η 35η GITEX, ολοκληρώνεται την Πέμπτη στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στο Ντουμπάι.

Ανάμεσα σε ρομπότ που κατασκευάζονται στη Νότιο Κορέα και ετοιμάζεται να εμφανίσει στους δρόμους του το «πανέξυπνο» εμιράτο του Ντουμπάι, τρισδιάστατους εκτυπωτές, πολυπρισματικές οθόνες αφής, ό,τι πιο σύγχρονο γύρω από το οικοσύστημα της τεχνολογίας Cloud, και πολλά, πολλά άλλα, ένας διεθνής όμιλος εταιρειών που ως έδρα του έχει την Κύπρο, εκθέτει στο δικό του κεντρικό μπούθ τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διανέμει σε συνεργασία με άλλους σχετικούς παγκόσμιους τεχνολογικούς κολοσσούς.

Η Logicom δραστηριοποιείται κυρίως στη διανομή προϊόντων πληροφορικής και στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων και δικτύων.

Μια μικρή, στα τέλη της δεκαετίας του 90’ εταιρεία, που είχε ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στο free zone της Λάρνακας, έχει μετεξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους στον τομέα της παίκτες σε Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Βόρειο Αφρική.

Διατηρεί πια φυσική παρουσία σε 18 χώρες, εργοδοτεί περισσότερους από 750 ανθρώπους και εξυπηρετεί πάνω από 10.000 συνεργάτες σε 25 διαφορετικές χώρες.

 

Η CITY βρέθηκε στο στρατηγείο της Logicom στο Ντουμπάι και κάλυψε τη συμμετοχή της εταιρείας στη φετινή GITEX.

 

Ακολουθεί εκτεταμένο ρεπορτάζ.

 

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ