Μα γιατί η Adele χρησιμοποιεί κινητό με πορτάκι στο «Hello»;

Την Παρασκευή το ίντερνετ έπαθε burnout. Η Adele κυκλοφόρησε το single «Hello» από το επερχόμενο άλμπουμ της και το κοντέρ με τα views τρελάθηκε.

 


Article featured image
Article featured image

Περίπου 20 και κάτι εκατομμύρια views ανά μέρα, ενώ μέχρι σήμερα (Τρίτη) έχει ξεπεράσει ήδη τα 85 εκατομμύρια και πάμε -για την ιστορία, το «Rolling in the Deep», του 2010, είναι στα 725 εκατομμύρια.

Σίγουρα ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, ενώ μέχρι και την κυκλοφορία του άλμπουμ, στις 25 Νοεμβρίου, αναμένεται να αγγίξει διαστημικούς αριθμούς views.

Πέραν όμως από τα views αλλά και με την τσαχπινιά του βίντεο που ένωσε την Adele και τον Lionel Richie, αυτό που συζητήθηκε πολύ στο Twitter ήταν «γιατί στο καλό η Adele χρησιμοποιεί κινητό με πορτάκι εν έτει 2015;».

Ο σκηνοθέτης του video, Xavier Dolan, βλέποντας τον χαμό που προκάλεσε αυτή η μικρή αλλά τόσο εκνευριστική λεπτομέρεια, αποφάσισε να εξηγήσει μέσω Twitter την απόφασή του να μη δώσει ένα smartphone στην Adele αλλά ένα κινητό από την εποχή των δεινοσαύρων.

 


 

Και για να το κάνει πιο λιανό, ο Dolan εξήγησε αναλυτικότερα το σκεπτικό του σε μια συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνικο People το Σάββατο:

«Το να τραβώ iPhone κατά την κινηματογράφηση με κάνει να αισθάνομαι άβολα επειδή νιώθω σαν να γυρίζω διαφημιστικό. Αυτά τα πράγματα, τα iPhones, τα laptops, όλα αυτά τα στοιχεία, προσωπικά, με επιστρέφουν στην πραγματικότητα. Και δεν είναι αυτό που θέλεις. Θέλεις να βγεις έξω από τη ζωή σου, θέλεις να μπεις στη ζωή κάποιου άλλου, θέλεις να ταξιδέψεις κάπου, θέλεις να σου πουν μια ιστορία. Συνειδητοποιώ πως ίσως να απέσπασα την προσοχή του κόσμου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο με αυτό το κινητό με το πορτάκι, αλλά δεν ήταν σκόπιμο».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ