Στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ τα Mad Music Awards Cyprus

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο μεγάλα μουσικά events που δημιουργήθηκαν και παρουσιάζονται από το MAD TV στην Ελλάδα, για 12 ολόκληρα χρόνια με τεράστια επιτυχία.

 


Article featured image
Article featured image

Κατά τη διάρκεια των 12 αυτών χρόνων έχουν περάσει από τη μουσική σκηνή των MAD MUSIC AWARDS όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες της Ελλάδας αλλά και ονόματα από το διεθνές πεντάγραμμο, ενώ οι διασκευές των τραγουδιών και τα ανατρεπτικά ντουέτα έχουν αφήσει το στίγμα τους στη μουσική ιστορία.

Με γνώμονα τα παραπάνω στήθηκε και η ιδέα των πρώτων μουσικών βραβείων Κύπρου, Cytamobile-Vodafone MAD MUSIC AWARDS CYPRUS - THE CONCERT, με κύριο σκοπό τη δημιουργία μιας διαφορετικής μουσικής κουλτούρας στη χώρα μας, αλλά και τη στήριξη των Κύπριων καλλιτεχνών που κάνουν καριέρα όχι μόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στην Κύπρο.

Τα πρώτα βραβεία θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, στο κλειστό στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», στη Λευκωσία, στις 19.30 και ζωντανά επί σκηνής θα βρεθούν οι ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ONIRAMA, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, DEMY, BOYS AND NOISE, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, ΠΑΠΙΓΙΟΝ, MINUS ONE και Courtney, σε συνεργασίες-έκπληξη.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Θέμης Γιωργαντάς.

Προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Για όσους θέλουν να βρεθούν επί τόπου, εισιτήρια προπωλούνται στο www.Tickethour.com.cy, στην ASC courier και στα γραφεία του MAD 22472472.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ