Ο Αθηανίτης προχωρά με ιδιόκτητη υπεραγορά στην Ανθούπολη;

Συζητήσεις για το Mall της Ανθούπολης γίνονται από το 2010 (ίσως και πιο πριν), με τα τότε δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι τα έργα κατασκευής αναμένεται να αποπερατωθούν το αργότερο το πρώτο τρίμηνο του 2013.

 


Article featured image
Article featured image

Δεν υπολογιζόταν όμως η κρίση, το κούρεμα καταθέσεων και διάφοροι άλλοι εξωγενείς παράγοντες που είχαν ως αποτέλεσμα, 5 χρόνια μετά, όχι μόνο να μην έχει τελειώσει το Mall, αλλά οι εργασίες να βρίσκονται ακόμα πίσω από το σημείο αποπεράτωσής του έργου.

Ανάμεσα στα διάφορα που θα περιελάβανε το Mall της Ανθούπολης θα ήταν και μια υπεραγορά Αθηαινίτης.

Επειδή όμως το έργο δεν προχωρά, αν δεν υπάρξει, όπως μαθαίνουμε, κάποια εξέλιξη σε 1-2 μήνες, η υπεραγορά Αθηαινίτη θα προχωρήσει μάλλον με το αρχικό πλάνο το οποίο προνοούσε κατασκευή ιδιόκτητης υπεραγοράς στην περιοχή, συνολικής έκτασης 3.500 τετραγωνικών μέτρων.

Η ενδεχόμενη ανέγερση θα γίνει σε τεμάχιο γης που αγοράστηκε από το Μετόχι του Κύκκου, στην ίδια περιοχή που βρίσκεται το Nicosia City Mall, το σχολείο Pascal και το κατάστημα Ellinas DIY, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρεία έχει προχωρήσει ήδη σε υλοποίηση αρχιτεκτονικών σχεδίων ενώ βρίσκεται σε στάδιο εξασφάλισης των απαραίτητων αδειών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ