Σεξομολογήσεις #201: Τι στο καλό θέλουν οι γυναίκες την σήμερον ημέρα;

Article featured image
Article featured image

Γεια σου τίπστερ. Μα ήντα καλά που τα λαλείς τζαι απαντάς στους πάντες! Τώρα να σε δω αν θα μου απαντήσεις τζαι μένα. Το λοιπόν… Είμαι έναν κανονικό παιδί, στα 20κάτι, τζαι γυρεύκουμαι. Όι γιατί εν μπορώ να έβρω μόνος μου, αλλά, εβαρέθηκα τον κύκλο που ξέρω τζαι θέλω άλλα challenges. Γράφω σου, για να το δουν τα κορίτσια τζαι οι γυναίκες εκεί έξω, τζαι να μου στείλουν μήνυμα, αν γίνεται, μέσα από τη στήλη σου τζαι το email σου, για να φκούμε έξω, τζαι να κάμω νέες γνωριμίες. Δεν θέλω να μοιάζει φάση, τύπου, χρυσές αγγελίες, αλλά, γουστάρω την ιδέα να έρτει μια τολμηρή τζαι να στείλει μήνυμα τζαι να θελήσει να με συναντήσει τζαι να γνωριστούμε. Τούτο που μπορώ να πω για μένα, πάντως, -για να απαντήσει το σωστό θηλυκό-, είναι ότι είμαι μεν κοντός, όι νάνος, σούπερ αισθηματίας, αλλά, όι μαλθακός, πρασινομάτης τζαι πολλά ρομαντικός. Καλός έννεν; Η κοπέλα που θα ήθελα να γνωρίσω, τρία πράματα γουστάρω να διαθέτει τζαι είμαι πόμπα! Θέλω να μεν μιλά πολλά. Θέλω να μεν έσιει ακριβά γούστα. Τζαι θέλω να μεν γυρεύκει γάμους τζαι αρραβώνες. Αυτά. Τέλος, επειδή έχω πάντα την απορία, -τζαι λαλώ την τωρά τζαι σε σένα τίπστερ μου. Απάντα μου πλιζ: τι στο καλό θέλουν οι γυναίκες την σήμερον ημέρα;

Θησέας

 

Ας κάνω τη γέφυρα, λοιπόν, κι ας απαντήσουν όσα κορίτσια επιθυμούν και ενδιαφέρονται να σε γνωρίσουν- και να σου δώσουμε έτσι την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες. Τολμηρές γυναίκες υπάρχουν! Λεφτά δεν υπάρχουν… (xxx). Όσο για το ερώτημά σου, που μπορεί να φαντάζει κλισέ, αλλά είναι τελικά μεταλλασσόμενο -αναλόγως εποχής και μόδας-, σου δηλώνω το εξής: Σήμερα, και όχι χτες και ούτε πέρσι και ούτε προχτές, οι γυναίκες, σε αδρές γραμμές, θέλουν τα εξής 7 και τις κέρδισες (παρακαλώ, δώσε προσοχή και στη σειρά που τα έβαλα, έχει σημασία):

-να είστε υπάκουοι

-να είστε καλοί στο σεξ

-να είστε λεφτάδες

-να μην είστε φαφλατάδες

-να είστε φίλοι με επώνυμες

-να είστε καθαροί

-να είστε γραμμωμένοι

Το ξέρω, ότι η λίστα αυτή θα δυσαρεστήσει πολλούς αλλά και πολλές. Και ξέρω ότι αρκετές θα διαφωνήσουν με τα πιο πάνω. Αλλά, πίστεψέ με, στην πλειοψηφία τους, τα κορίτσια, αναζητούν αυτό το προφίλ. Αν κι εσύ, φίλτατε Θησέα, πληροίς τις πιο πάνω προϋποθέσεις, είσαι WANTED! Good luck.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ