Προϊόντα περιποίησης για το μουστάκι με πραγματική μπύρα (Carlsberg)

Με σλόγκαν «Support Movember, Shave responsibly» η Carlsberg προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το ανδρικό (και όχι μόνο) κοινό γύρω από το θέμα της πρόληψης για τον καρκίνο του προστάτη, σκοπός άλλωστε για τον οποίο δημιουργήθηκε το παγκόσμιο κίνημα Movember.

 


Article featured image
Article featured image

Παράλληλα, σε συνεργασία με τη δανέζικη εταιρεία καλλυντικών Urtegaarden, λανσάρει νέα σειρά προϊόντων ξυρίσματος με την ονομασία «Beer’d Beauty».

Η σειρά Beer’d Beauty αποτελεί συνέχεια της σειράς προϊόντων ανδρικής περιποίησης Beer Beauty (σαμπουάν, conditioner, γαλάκτωμα σώματος), που δημιουργήθηκε από τα εργαστήρια της Carlsberg φέτος το καλοκαίρι, και περιλαμβάνει τρία νέα προϊόντα: gel ξυρίσματος, aftershave κρέμα και κρέμα για το μουστάκι.


Τα προϊόντα της νέας σειράς Beer’d Beauty περιέχουν πραγματική μπύρα.


Είναι γεγονός ότι το κριθάρι, ο λυκίσκος και η μαγιά -τα κύρια συστατικά της μπύρας Carlsberg- δεν έχουν καλλωπιστικές ιδιότητες μόνο για τα μαλλιά και το δέρμα, αλλά προσφέρονται ακόμα και για την περιποίηση του μουστακιού.

«Ο εξαιρετικής ποιότητας λυκίσκος μας είναι αυτός που δίνει στην μπύρα μας την υπέροχη πικρή και αρωματική της γεύση. Περιέχει επίσης πολλά αντιοξειδωτικά, έλαια και αντιβακτηριακά οξέα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το κριθάρι μας είναι ιδανικό για τη δημιουργία προϊόντων ξυρίσματος», σημείωσε ο Διευθυντής Έρευνας των εργαστηρίων της Carlsberg κ. Zoran Gojkovic.

 



Όπως και τα προϊόντα της σειράς Beer Beauty, τα προϊόντα της νέας σειράς Beer’d Beauty περιέχουν πραγματική μπύρα, η οποία μετατρέπεται σε σκόνη μέσω της διαδικασίας της ψυχρής αφυδάτωσης και στη συνέχεια αναμειγνύεται με φυσικά συστατικά της εταιρείας Urtegaarden.

Όπως εξήγησε ο Brewmaster της Carlsberg κ. Erik Lund «με 200 ml μπύρας σε κάθε 100 ml των προϊόντων μας, η σειρά Beer’d Beauty περιέχει τα καλύτερα στοιχεία από τα φυσικά συστατικά της Carlsberg».

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ