Η πολιτική της Ευρώπης σύμφωνα με 9 Κύπριους φωτογράφους

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα την πολιτική της Ευρώπης παρουσιάζεται σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

 


Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο του εθνικού προγράμματος της Κύπρου για το Ευρωπαϊκό Έτος για την Ανάπτυξη (EYD2015) διοργανώνεται έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Το Ευρωπαϊκό όραμα σε δράση».

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες εννέα Κύπριων φωτογράφων που παραχώρησαν υλικό από τις προσωπικές τους συλλογές με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στα ζητήματα ανάπτυξης σε όλες της τις διαστάσεις και το ευρωπαϊκό όραμα σε δράση, στο ρόλο που ανέλαβε η Ευρώπη στο πλαίσιο της εξωτερικής της πολιτικής σε ό,τι αφορά τις διεθνείς εξελίξεις.

Οι φωτογράφοι είναι οι: Άντρη Τζόζεφ, Ανίκητος Χατζηχαραλάμπους, Χάρης Ζεβλάρης, Δημήτρης Βαττής, Κάτια Χριστοδούλου, Μαρίνα Σιακόλα, Μάριος Ταραμίδης, Παύλος Βρυωνίδης και Στέφανος Κουρατζής.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα, μεταφέρθηκε σε άλλες τέσσερις πόλεις και θα τερματίσει στις 9 Δεκεμβρίου στο Παραλίμνι.

Στη Λευκωσία θα παρουσιαστεί από τις 16 – 30 Νοεμβρίου στην Παλαιά Αγορά Παλουριώτισσας και θα είναι ανοικτή τις καθημερινές από 9:00-13:00 και από 17:00-20:00 και το Σαββατοκύριακο από 17:00-20:00

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Μπορούν, επίσης, να προγραμματιστούν και επισκέψεις από σχολεία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cyindep.org


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ