«Ένα έργο καθρέφτης για την κοινωνία μας με τολμηρή θεματολογία»

Το θέατρο Κάρμα κάνει αρχή με το βραβευμένο έργο της Κύπριας συγγραφέως Τούλλας Κακουλλή «Βήματα στην Άβυσσο». 

 


Article featured image
Article featured image

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται η ιστορία ζωντανεύει μορφές που είναι άξιες να αποτυπωθούν στη συνείδηση και στη μνήμη των θεατών. Το έργο είναι καθηλωτικό, ένα εξαιρετικό ψυχογράφημα μιας σύγχρονης εποχής.

Ρέουσα δραματική παράσταση με διαρκές ανατροπές είναι τα χαρακτηριστικά του θεατρικού έργου «Βήματα στην Άβυσσο» και η ζωντάνια που δημιουργεί την άμεση επικοινωνία με τον θεατή, μια παράσταση λεπτών ημιτονίων που τιμά το γνήσιο θέατρο. Ο θεατής εισάγεται απολύτως στην ατμόσφαιρα για να κατανοήσει την έκταση, τις διαστάσεις και τις επιπτώσεις του προβλήματος των ναρκωτικών και να κατανοήσει τους τεράστιους κινδύνους για όσους σύρονται και γίνονται χρήστες ουσιών εξάρτησης.

Τη σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία υπογράφει ο Κώστας Σχοινιού. Πρόκειται για σύμπραξη καλών επαγγελματιών και ευσυνείδητων ηθοποιών οι οποίοι μέσα από την παράσταση στέλνουν μηνύματα που βγαίνουν από την καθημερινότητά μας.

Στο έργο συμμετέχουν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Ζωή Ανθούλη, Μύρια Χώπλαρου, Ελισάβετ Μπλάκκη, Νίκος Κορομίας και Κώστας Σχοινιού.

Ο Σύνδεσμος Μελών Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση με την παράσταση «Βήματα στην Άβυσσο» υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ κου Γιάννη Γιαννάκη στις 27 Νοεμβρίου 2015 ώρα 7:30μ.μ. στο Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας (απέναντι από την Αρχιεπισκοπή).

Είσοδος 10 ευρώ.

Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Ίδρυμα Βαγόνι της Αγάπης.

Το θεατρικό έργο «Βήματα στην Άβυσσο» περιοδεύει σε Δήμους και Κοινότητες σε διάφορα Φεστιβάλ και σε κέντρα Νεότητας καθώς σε σχολεία Μέσης, Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης επίσης σε στρατόπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις Τηλέφωνο: 96430 002


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ