«Αυτή είναι η Κύπρος που θέλουμε»

Η Basak, η Emine , ο Ersan, ο Evrim και ο Turgut μας στέλνουν ένα αισιόδοξο χαιρετισμό στα ελληνικά.




Article featured image
Article featured image

Ένα όμορφο και ειλικρινές βιντεάκι που εκπέμπει φως, μέσα σε αυτές τις μίζερες μέρες που οι ψυχές πολλών ανθρώπων έχουν δυστυχώς σκοτεινιάσει από φοβία προς το αλλόθρησκο και το διαφορετικό, ετοίμασε η «Ομάδα Κύπρος».

«Μαζί θα είμαστε ελεύθεροι», «θέλουμε να ζήσουμε μαζί» και «θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε ένα ενωμένο νησί» μερικά από τα μηνύματα που στέλνουν.

«Διαλέξαμε για πρώτη φουρνιά αυτά τα νέα παιδιά. Ονειρεύονται όσα και εμείς: ειρήνη, ασφάλεια και ευημερία σε μία Κύπρο ελεύθερη, μια πατρίδα συλλογικής δημιουργίας. Μια Κύπρο όλων των Κυπρίων. Φόρεσαν το χαμόγελο τους και μας είπαν δεν ξέρουμε ελληνικά αλλά θα προσπαθήσουμε γιατί θέλουμε να στείλουμε μήνυμα πως είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το μικρό νησί» σημειώνεται εκ μέρους της ομάδας.

 

Δείτε το:

 



Κύπρος, η ομάδα που θέλουμε

Η Basak, η Emine , ο Ersan, ο Evrim και ο Turgut.Ρωτήσαμε φίλους Τουρκοκύπριους αν θέλουν να στείλουν έναν χαιρετισμό στα Ελληνικά στους Ελληνοκύπριους συμπατριώτες τους. Ήρθανε πολλοί, φόρεσαν το χαμόγελο τους, μας είπαν δεν ξέρουμε ελληνικά αλλά θα προσπαθήσουμε γιατί θέλουμε να στείλουμε μήνυμα πως είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το μικρό νησί. Διαλέξαμε για πρώτη φουρνιά αυτά τα νέα παιδιά. Ονειρεύονται όσα και εμείς: Ειρήνη ασφάλεια και ευημερία σε μία Κύπρο ελεύθερη, μια πατρίδα συλλογικής δημιουργίας. Μια Κύπρο όλων των Κυπρίων.#OmadaKypros #CyProb #Cyprus


Posted by Ομάδα Κύπρος on Thursday, 19 November 2015



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ