Περφόρμανς στη Σαριπόλου για ολόκληρο τον Δεκέμβριο

Η ομάδα .pelma.lia haraki ανοίγει στη Λεμεσό το κατάστημα THE PERFORMANCE SHOP στις 4 με 31 Δεκεμβρίου στην οδό Σαριπόλου 14.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του καταστήματος πέρσι στη Λευκωσία στο πλαίσιο του Pop Up Festival 2014, το Performance Shop ανοίγει και πάλι φέτος με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, σε ένα καινούριο χώρο στο κέντρο της Λεμεσού, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών από τον χώρο των παραστατικών τεχνών και του Performance Art από Κύπρο και το εξωτερικό.

Η ιδέα του καταστήματος είναι ότι οποιοσδήποτε μπορεί να έχει άμεση επαφή με την πράξη της παράστασης, η οποία στο συγκεκριμένο πλαίσιο αντιμετωπίζεται ως εμπειρία και όχι ως θέαμα, ως πορεία προς την αυτογνωσία και όχι ως διασκέδαση, ως η απόλυτη πολυτέλεια της εποχής μας που δεν είναι άλλη από το να βιώσει κανείς κάτι που δεν μπορεί να επαναληφθεί!

Το PERFORMANCE SHOP γενικά διαθέτει ιδιωτικές παραστάσεις (που απευθύνονται σε ένα άτομο), παραστάσεις κατά παραγγελία και παραστάσεις ‘ON DISPLAY’ δηλαδή στη βιτρίνα του καταστήματος. Οι ‘ON DISPLAY’ παραστάσεις θα γίνονται από φιλοξενούμενους καλλιτέχνες από Κύπρο και το εξωτερικό σε ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει όλο τον Δεκέμβριο και θα είναι δωρεάν για το κοινό αλλά και για τους περαστικούς. Παράλληλα θα διεξάγονται εργαστήρια αρχίζοντας από το Playformance Day για μικρά παιδιά. Όλο το πρόγραμμα των παραστάσεων και των εργαστηρίων μπορεί να το βρει κανείς με μία επίσκεψη στο κατάστημα ή στην ιστοσελίδα

Οι καλλιτέχνες και οι συνεργάτες που θα συμμετέχουν στο κατάστημα είναι μεταξύ άλλων,  οι Αλέξης Βασιλείου, Μάριος Ιωάννου,  Δήμητρα Καλλίτση,  Δέσποινα Καννάουρου, Νικόλας Κάσινος,  Πέτρος Κονναρή, Ειρήνη Κουρούβανη, Βανέσσα Κίρζη, Ευριπίδης Λασκαρίδης, Αντώνης Λιβερόπουλος, Μαρίνα Μακρή, Αριάνα Μαρκουλίδου,  Χριστίνα Παπακυριακού, Χριστίνα Πατσαλή, Κυριάκος Σπύρου,  Στεργιανή Τσιτζιλώνη, Λία Χαράκη, Μαρία Χαραλάμπους, Γιάννης Χριστοφίδης και Acapella Solo Loop.

 

Ώρες και μέρες λειτουργίας

Καθημερινά και Σαββατοκυρίακα εκτός Τετάρτης 10:00-13:30,  15:30-22:30

Τετ.23/12 και 30/12  10:00-13:30,  15:30-22:30

 

Opening

Παρασκευή 4/12/2015, ώρα 19:30

 

Επικοινωνία

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 99-261838

www.theperformanceshop.org

shoptheperformance@gmail.com

Facebook: The Performance Shop


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ