Οι Κότσιρας και Μαχαιρίτσας θα δέχονται «παραγγελιές» στο Red

Έπειτα από χρόνια, αποφασίζουν να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έχουν ένα  μοναδικό τρόπο να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό, έχουν μια ευκολία στο να φλερτάρουν με το διαφορετικό και να «αναγεννούν» αγαπημένα τραγούδια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα είναι τα συστατικά για την εκρηκτική τους συνεύρεση, ενώ για τον φετινό χειμώνα γενικότερα αλλά και για τις συναυλίες στο Red ειδικότερα, οι δυο καλλιτέχνες μας επιφυλάσσουν και μια απρόσμενη έκπληξη!

Θα μοιραστούμε την αγάπη τους για τα παλιά τραγούδια, από το Διδυμότειχο ως την Αλεξάνδρεια και από τη Σμύρνη μέχρι την Αθήνα. Σε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος θα γίνουμε συμπρωταγωνιστές και θα το διαμορφώσουμε εμείς οι ίδιοι με ..την «παραγγελιά» μας! Ξεκινώντας από τη σημερινή εποχή, θα γυρίσουμε πίσω έως τη δεκαετία του ‘50 και θα επιλέξουμε τραγούδια ξεχασμένα, αλλά αγαπημένα, που δεν ακούμε πια πολύ συχνά και θα τα τραγουδήσουμε όλοι μαζί!

Μαζί τους και η φρέσκια παρουσία, που ήδη έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια της, Παυλίνα Βουλγαράκη, αλλά και οι 7 σπουδαίοι μουσικοί τους.



Πέμπτη 10 & Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, Μουσική Σκηνή Red, παλιά Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 22767711, 99059257.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ