Μπορεί το νέο τραγούδι του Psy να ξεπεράσει το «Gangnam Style»;

10,000,000 likes, 2,500,000,000 views, 3 χρόνια μετά και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι στο καλό λέει.

 


Article featured image
Article featured image

Κι όμως, όταν το καλοκαίρι του 2012 άρχισε να κυκλοφορεί δειλά-δειλά αυτό το ακατανόητα διασκεδαστικό τραγούδι του Psy με τίτλο «Gangnam Style», κάτι μας έλεγε πως αυτός ο Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής / τραγουδοποιός / ράπερ / δισκογραφικός παραγωγός / tv persona θα τίναζε την μπάνκα στον αέρα. Και το έκανε.

Το «Gangnam Style» ανακηρύχθηκε πανηγυρικά ως το κορυφαίο βίντεο στην ιστορία του Youtube.

Τρία χρόνια μετά, ο τύπος που ενέπνευσε ακόμα και τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο (ή τουλάχιστον τα meme που τον αφορούσαν), με εκείνη την κλασσική χορευτική κίνησή του, μας δίνει το καινούργιο πόνημά του.

Ένα βίντεο που σίγουρα δεν συστήνεται για περιπτώσεις όπου ο τηλεθεατής έχει ίλιγγο ή για άτομα που σκιάζονται εύκολα αφού καλό είναι να σας προειδοποιήσουμε πως ο Psy έχει μοντάρει την φάτσα του πάνω σε οτιδήποτε έχει δύο πόδια και κινείται.

 



 

Το νέο τραγούδι ονομάζεται «Daddy» και σε εαυτό εμφανίζεται ο Psy ως ο εαυτός του, ως το παιδί του και ως ο πατέρας του.

 



 

Θες να μάθεις και το ρεφραίν;

«Where’d you get that body from? I got it from my daddy».

 



 

Ένας τίτλος σαφώς επηρεασμένος από το «I got it from my mama» του Will.i.am. Να πούμε τέλος πως ο Psy ετοιμάζει και νέο άλμπουμ. Θα λέγεται Chiljip PSY-Da, που στο Κορεάτικα σημαίνει «This Is PSY’s Seventh Album» και αναμένεται την 1η Δεκεμβρίου.

Δες εδώ το ολοκαίνουργιο βίντεο:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ