Ο Mark Zuckerberg και η γυναίκα του καλωσορίζουν το κοριτσάκι τους

Ο Mark Zuckerberg και η σύζυγός του, Priscilla, καλωσορίζουν την κόρη τους, Max, σε έναν «ελαττωματικό» κόσμο.

 


Article featured image
Article featured image

O ιδρυτής του Facebook ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης τη γέννηση της κόρης του (πως αλλιώς;) μέσω facebook, με ένα post και με ένα συνοδευτικό μακροσκελές γράμμα με τίτλο «A letter to our daughter».

 

Πιο κάτω το post του Zuckerberg:

«Η Priscilla και εγώ είμαστε πανευτυχείς αφού σήμερα καλωσορίζουμε την κόρη μας Max σε αυτό τον κόσμο.

Για τη γέννησή της, γράψαμε ένα γράμμα γι’ αυτήν, σε σχέση με τον κόσμο μέσα στον οποίο ελπίζουμε να μεγαλώσει.

Είναι ένας κόσμος όπου η γενιά μας μπορεί να ποντάρει στο ανθρώπινο δυναμικό και να προωθήσει την ισότητα -για τη θεραπεία ασθενειών, την εξατομικευμένη μάθηση, την αξιοποίηση της καθαρής ενέργειας, για να συνδέσει τους ανθρώπους, για να δημιουργήσει ισχυρές κοινωνίες, για τη μείωση της φτώχειας, την παροχή ίσων δικαιωμάτων και την εξάπλωση της κατανόησης μεταξύ των εθνών.

Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε το λιθαράκι μας για να βοηθήσουμε στη δημιουργία αυτού του κόσμου για όλα τα παιδιά. Θα δώσουμε το 99% των μετοχών μας στο Facebook -επί του παρόντος είναι γύρω στα 45 δισεκατομμύρια $- και μαζί με πολλούς άλλους θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε αυτόν τον κόσμο για την επόμενη γενιά.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μας δίνετε ελπίδα ότι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε αυτόν τον κόσμο για τη Max και όλα τα παιδιά».



Πάτησε ΕΔΩ για να διαβάσεις και το γράμμα καλωσορίσματος στην κόρη του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ