«Τρεις Φακοί, Ένα Νησί» στη Λεμεσό

Το Unique Projects διοργανώνει την έκθεση φωτογραφίας «Τρεις Φακοί, Ένα Νησί» την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, στις 19.30 στη Γκαλερί Μορφή στη Λεμεσό, περιοχή Κάστρου.

 


Article featured image
Article featured image

Οι φωτογράφοι Αλέξανδρος Δασκαλάκης, Κωνσταντία Κατσαρή και Χάρις Μιχαήλ, έχουν αποθανατίσει στιγμές από μέρη της Κύπρου, που είναι σχεδόν αδύνατο να αναπαραχθούν.

Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας γεμάτη συναισθήματα και χρώματα, που περιμένει άτομα με ανεπτυγμένη αισθητική να την εξερευνήσουν.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα σερβίρεται κρασί, προσφορά του οινοποιείου Zambartas.

Μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Funraising, το οποίο στηρίζει παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας είναι επίσης μια ευκαιρία να γνωρίσετε την ομάδα του Unique Projects καθώς και άλλα ενδιαφέροντα άτομα, με τα οποία μπορείτε να συζητήσετε και να ανταλλάξετε ιδέες που μπορούν να εμπνεύσουν και να βελτιώσουν την τοπική κοινότητα μας.

To Unique Projects είναι μια πρωτοβουλία πέντε φίλων-νέων επαγγελματιών ηλικίας 28-36, οι οποίοι συνδυάζουν τη συλλογική δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα

 

Η Γκαλερί Μορφή, βρίσκεται στην οδό Αγκύρας 84, στη Λεμεσό.

 

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου: 19.30

Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Δεκεμβρίου: 10.00-12.45 & 16.00 – 20.00

 

Για περισσότερες Πληροφορίες: 99538859 ή ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ