«Τα Βαρελάδικα» ανανεώνουν χώρο και μενού

Η ταβέρνα «Τα Βαρελάδικα» ανανεώνει το χώρο της, ανάβει το τζάκι της και υποδέχεται το φετινό χειμώνα.

 


Article featured image
Article featured image

Με νέο μενού δίνει ποιοτική προσέγγιση στον κυπριακό μεζέ, μέσα από επιλεγμένες σπιτικές συνταγές που συνδυάζουν παλιές αγαπημένες γεύσεις με καινούργιες. 

Τα μουσικά σχήματα, εναλλάσσονται καθημερινά στη μουσική σκηνή του μαγαζιού, ούτως ώστε η εμπειρία της διασκέδασης να μην είναι ποτέ η ίδια.

Κάθε Τετάρτη οι λάτρεις του  λαϊκού τραγουδιού μπορούν να απολαύσουν  τη μοναδική Ιφιγένεια Σωτηριάδου με τον Γρηγόρη Χριστοδούλου στο μπουζούκι και το τραγούδι.

Κάθε Πέμπτη τα Βαρελάδικα μυρίζουν Κρήτη αφού «Τα... Ξύδια Ατελείωτα»  αναλαμβάνουν τα ηνία εκτοξεύοντας τη διασκέδαση. Ο Βαγγέλης και η Σοφία εκτός από   τραγούδια φέρνουν απευθείας από Χανιά μυζήθρα, λουκάνικα και αυθεντικό γαμοπίλαφο.  Κάθε Πέμπτη λοιπόν, η κουζίνα μαγειρεύει με αγάπη, συνταγές της μαμάς.

Σφήνα στο λαϊκό πρόγραμμα, μπαίνουν οι μαντινάδες  και ο Πάρης Κακλιδάκης με τη λύρα του.

Παρασκευή τα πίνουμε με το μοναδικό και αγαπημένο σε όλους  Στελλάρα. Φέτος  το χειμώνα στη καλή αυτή παρέα ήρθε να δώσει τη δικιά της  νότα δροσιάς  η Σταυρούλα Μιχαήλ και  ο  Γρηγόρης  Χριστοδούλου με το μπουζούκι και το τραγούδι του.

Το Σάββατο και πάλι «Τα...Ξύδια Ατελείωτα» με Βαγγέλη και Σοφία, που με μαεστρία, κέφι και τσαχπινιά σας απογειώνουν σε τρελά μοναδικά γλέντια.

Η ταβέρνα «Τα Βαρελάδικα» βρίσκεται στην οδό Αρχ. Μακαρίου Γ ́ 65, στη Λακατάμια.

Για κρατήσεις:  97 81 03 03


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ