Οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις μίας τέως ευρωβουλευτού

Ποιος είπε πως οι πολιτικοί δεν έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες;

 


Article featured image
Article featured image

Η τέως ευρωβουλευτής Αντιγόνη Παπαδοπούλου παρουσιάζει τη δεύτερη ατομική της έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ», την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, 2015 και ώρα 7:30μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου.

Η έκθεση περιλαμβάνει 50 περίπου πίνακες «με πλούσια θεματογραφία που παρουσιάζουν την κυπριακή φύση, θαλασσογραφία και ανθρώπινες φιγούρες».

Όπως μας πληροφορεί η ίδια, «υπήρξε ανήσυχο πνεύμα από μικρό παιδί και πάντα εύρισκε τον χρόνο να ασχολείται παράλληλα,  με τον αθλητισμό, την  ποίηση, την αρθρογραφία και  τη ζωγραφική».

Η τέως ευρωβουλευτής, βουλευτής, δήμαρχος, δημοτική σύμβουλος κλπ λατρεύει τις εικαστικές τέχνες και είναι αυτοδίδακτη στη ζωγραφική.

Στη δεκαετία του 1990  παρακολούθησε  σειρά επιμορφωτικών μαθημάτων ζωγραφικής του Υπουργείου Παιδείας και συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις.  

Την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής την παρουσίασε το 2006 στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου, με τίτλο «Κύπρος αγαπημένη».

Στις 18-20 Δεκεμβρίου, 2015 η Αντιγόνη Περικλέους Παπαδοπούλου παρουσιάζει στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου τη δεύτερη ατομική της έκθεση ζωγραφικής με πλούσια θεματολογία.  

 

 

 

Η ζωγραφική, μας πληροφορεί, «την ταξιδεύει παντού, με ένα τρόπο μαγικό που συναρπάζει, σε έναν κόσμο δίχως σύνορα».

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι Δήμαρχοι Στροβόλου και Μόρφου.

Το πρόγραμμα εγκαινίων περιλαμβάνει επίσης καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Δημοτική Χορωδία Στροβόλου.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή: 18 - 20 Δεκεμβρίου

 

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή: 19:00 - 22:00

Σάββατο - Κυριακή: 10:00- 20:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99651799

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ