Τσάντες από πεταμένα πλαστικά μπουκάλια

Η Νατάσα Αθανασιάδου εκφράζει με τον δικό της τρόπο τη «γενναιοδωρία της γενιάς μας», δημιουργώντας τις τσάντες Generation Generous, με σκοπό να βοηθήσει όσους ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. 

 


Article featured image
Article featured image

Κάθε τσάντα Generation Generous κατασκευάζεται από 25 πεταμένα ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και έχει διαφορετικό χρώμα ραφής (μπλε, πράσινο, μπεζ, κόκκινο και κίτρινο), το οποίο συμβολίζει και μια βασική ανάγκη επιβίωσης (καθαρό πόσιμο νερό, τροφή, ασφαλή στέγη, υγεία, ενδυνάμωση μέσω της μόρφωσης).

Ο καταναλωτής επιλέγοντας μια από τις τσάντες, βοηθά κάποιον συνάνθρωπό του να έχει πρόσβαση σε ένα από αυτά τα βασικά αγαθά, μέσω του διεθνές δικτύου μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Σήμερα, σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα Έλενα Παρούτη, μέλος της ομάδας ΕΠΙΤΕΣΣΕΡΑ Αρχιτέκτονες, η αρχιτεκτονική συναντά τη μόδα και δημιουργείται το Generous Black”, μια συλλογή από 5 τσάντες, τις οποίες η αρχιτέκτονας «έντυσε» με ένα ιδιαίτερο τρόπο, συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά, με αναφορές στο αρχιτεκτονικό της background. 

Οι πέντε αυτές τσάντες θα δημοπρατηθούν και το 100% των εσόδων θα δοθεί στις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που η κάθε τσάντα αντιπροσωπεύει. Το «GENEROUS BLACK AUCTION» ξεκινά online στις 11/12/2015 και θα ολοκληρωθεί ζωντανά στο GYM Bar μέχρι και τις 17/12/2015 από τις 17:00 μέχρι τις 22:00.

Be Generous λοιπόν, σε ένα ξεχωριστό bid που στόχο έχει μόνο τη γενναιοδωρία προς τον συνάνθρωπο. 

 

Την αρχική σειρά Generation Generous θα την βρείτε στο ECOhoME STORE

Κυπράνορος 36, Λευκωσία, Tηλ: 22380707 

 

http://www.ecohome-store.com/categories/generation-generous.html

 

#generousblack

 

 http://www.biddingowl.com/GENEROUSBLACK

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ