Δωράκια για τους ήρωες στο Παιδοογκολογικό

Αυτές τις μέρες που όλοι χαρίζουμε δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, η Στάλω και η Μύρια, τα δύο δημιουργικά μυαλά πίσω από την επωνυμία Diverso, σκέφτηκαν -πέραν από τους δικούς τους- τους πιτσιρικάδες ήρωες στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

 


Article featured image
Article featured image

Έφτιαξαν λοιπόν πανέμορφα φλιτζάνια με το μήνυμα «Είσαι το αστέρι μας, μην σταματάς να χαμογελάς» -ζωγραφίζοντας μαζί και ένα αστέρι-, τα έβαλαν σε σκουφάκια του Άη Βασίλη και τα πρόσφεραν σε αυτά τα παιδάκια που μας αποδεικνύουν καθημερινά και με τον πιο έμπρακτο τρόπο πως... ο άνθρωπος έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα!

«Τι κρύβει φέτος το καπελάκι του Άγιου Βασίλη; Δωράκια για τα παιδάκια στο Παιδοογκολικό Τμήμα του Μακαρείου Νοσοκομείου. Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ για τη δύναμη που μας δίνετε καθημερινά! Ο Θεός να είναι δίπλα σας», γράφουν οι ίδιες στο facebook.

Όπως διαβάζουμε στο facebook page, τα κορίτσια πίσω από την επωνυμία Diverso ασχολούνται με διακόσμηση γάμου, βάφτισης, μπομπονιέρες, ενώ δημιουργούν και προσωπικά δώρα. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στις Στάλω και Μύρια, αλλά και σε όλους όσοι σκέφτονται τους συνανθρώπους μας που αυτές τις μέρες το έχουν λίγο περισσότερη ανάγκη.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ