Βίντεο προβάλλει τις δυνατότητες των ΑμεΑ μέσα από τον αθλητισμό

Το Κέντρο Νεότητας Κυβίδων «Οδυσσεύς» πραγματοποίησε την εκδήλωση «Η διαφορετικότητα δίνει ώθηση για ζωή», στόχος της οποίας ήταν η προβολή ενός μικρού μήκους βίντεο για τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).

 


Article featured image
Article featured image

Η πρωτοβουλία των νέων του κέντρου νεότητας είχε σκοπό τη δημιουργία ένας μικρού μήκους βίντεο που να προβάλλει τις δυνατότητες κι όχι τις αδυναμίες των ατόμων με αναπηρία μέσα από τον αθλητισμό.

Στόχος είναι αφενός να προωθήσει τη δραστηριοποίηση των ατόμων με κάποια αναπηρία που έχουν παραιτηθεί από τα ενδιαφέροντά τους και αφετέρου η αφύπνιση της συνείδησης της κοινωνίας για ενσωμάτωση των ατόμων αυτών.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Δρ. Σάββας Μήλλιος, τόνισε τη σημασία του αθλητισμού για την ενίσχυση  της αυτοπεποίθησης των ατόμων με αναπηρία και την προσωπική τους ανάπτυξη. Ο προπονητής ατόμων με αναπηρία, κ. ΑντώνηςΤσολάκης, μετά την εικοσάχρονη εμπειρία του, υπογράμμισε ότι η κοινωνική απομόνωση είναι επιβλαβής στα άτομα με αναπηρία και ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει το μέσο για κινητοποίηση.

Την παραγωγή του βίντεο ανέλαβε η GALINIS PRODUCTION LTD, με την οικονομική στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Πληροφορίες: kivides.youth@gmail.com

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 




BE ACTIVE!Η διαφορετικότητα δίνει ώθηση για ζωή


Posted by Kentro Neothtas Odysseys on Friday, 25 December 2015



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ