Θεσπίζεται ο «Προπονητής του Μήνα»

O Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου θεσπίζει το έπαθλο «Προπονητής του Μήνα» και «Προπονητής της Χρονιάς».

 


Article featured image
Article featured image

Βρισίδι τρων συχνά και αδιαμφισβήτητα πολύ, ήρθε ο καιρός να ζουν και λίγη δόξα.

Συγκεκριμένα, με το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, κάθε μήνα, όλοι οι πρώτοι προπονητές ομάδων Α’ Κατηγορίας θα καλούνται να επιλέγουν τρεις συναδέλφους τους που κατά την άποψή τους ξεχώρισαν, δίνοντάς τους πέντε, τρεις και ένα βαθμό, αντίστοιχα.

Ένας προπονητής δεν θα μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του ενώ νικητής του επάθλου είναι αυτός που θα μαζέψει τους πιο πολλούς βαθμούς.

Οι προτιμήσεις κάθε προπονητή δεν θα δημοσιοποιούνται, ενώ η επιλογή είναι ελεύθερη.

Ακόμη, στο τέλος της χρονιάς ο προπονητής που θα κερδίσει πιο πολλές φορές το έπαθλο θα αναδεικνύεται «Προπονητής της Χρονιάς».

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, το έπαθλο θα παίρνει όποιος έχει συγκεντρώσει τις πιο πολλές ψήφους.

«Οι προπονητές επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο εμείς οφείλουμε να αναδείξουμε» δήλωσε ο Πρόεδρος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, Αντρος Κουλουμπρής.

«Στόχος του επάθλου δεν είναι να ξεχωρίσει, αν ένας συνάδελφος είναι καλύτερος από κάποιον άλλον, αλλά να επιβραβεύσει τη δουλειά ενός προπονητή όταν αυτή είναι αξιέπαινη αλλά και να προβάλει το έργο των προπονητών, γενικότερα».

Ανέφερε, ακόμη, ότι «φιλοδοξία του Συνδέσμου είναι το έπαθλο να θεσπιστεί και για τις μικρότερες κατηγορίες, ξεκινώντας από τη δεύτερη».

Τα αποτελέσματα του Επάθλου για τον μήνα Δεκέμβριο θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας, καταλήγει η ανακοίνωση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ