Η Κυρία με τις Καμέλιες στο Κ - Cineplex

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, πάμε στο K-Cineplex να δούμε την «Κυρία με τις Καμέλιες»!

 


Article featured image
Article featured image

Στις 23 Ιανουαρίου 2016, το K Cineplex παρουσιάζει στη μεγάλη οθόνη το περίφημο μπαλέτο «Η Κυρία με τις Καμέλιες» (Lady of the Camellias) του κορυφαίου χορογράφου Τζον Νοϋμάγερ και συνοδευόμενο από την εξαίσια μουσική του Φρεντερίκ Σοπέν.

Το έργο, εμπνευσμένο από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά του υιού, ερμηνεύει το διεθνούς φήμης μπαλέτο Μπολσόι, το οποίο του προσδίδει μια νέα πνοή με τη συναισθηματική και παράλληλα δραματική αίσθηση που μόνο οι χορευτές του Μπολσόι μπορούν να επιτύχουν.

Όπως έχουν γράψει και οι Financial Times, «Το έργο του Νοϋμάγερ, γεμάτο δυνατούς χαρακτήρες, βρήκε ένα Μπαλέτο που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του».

Η τραγική ιστορία περιστρέφεται γύρω από την πιο επιθυμητή εταίρα της υψηλής κοινωνίας του Παρισιού, εν ονόματι Μαργκερίτ Γκωτιέ.

Με τον θάνατό της, τα πολυτελή υπάρχοντά της πρόκειται να διατεθούν σε δημοπρασία. Μεταξύ αυτών που επιθεωρούν τα αντικείμενα είναι και ο Monsieur Duval, ο πατέρας του αστικής καταγωγής νεαρού Αρμάντ Νριβάλ, ο οποίος ήταν βαθιά και τρελά ερωτευμένος με τη Μαργκερίτ. Ξαφνικά ο Αρμάντ εισέρχεται στο δωμάτιο, τον κατακλύζουν οι αναμνήσεις και καταρρέει. Η ιστορία ξεδιπλώνεται σαν μια σειρά από αναμνήσεις από διάφορες οπτικές γωνίες που αποκαλύπτουν εν τέλει την αλήθεια.

Η προβολή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της νέας σεζόν Cine Events του K Cineplex, που περιλαμβάνει θεαματικές χορευτικές παραστάσεις, όπερα, και συναυλίες, που μεταδίδονται είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα στη μεγάλη οθόνη.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα δέκα ευρώ για τις μαγνητοσκοπημένες προβολές και στα 18 ευρώ για τις ζωντανές, με welcome-drink και τσιμπήματα κατά την άφιξη.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ