Κι όμως γυρίζει [Η προτελευταία αγωνιστική της Super League ήταν ok]

Article featured image
Article featured image

Στις διαφημίσεις του ΟΠΑΠ για το Live στοίχημα ο Ζουγανέλης το παίζει Σωκράτης και διδάσκει το στοίχημα στους μαθητές τους. Ακόμη και την Πυθία να υποδυόταν, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να προβλέψει τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League για τον απλούστατο λόγο ότι εδώ και μέρες όλοι προέβλεπαν ότι οι ομάδες του γκρουπ υποβιβασμού θα μετατρεπόταν σε Μπαρτσελόνες και Ρεάλ και θα σάρωναν όλους τους αντιπάλους. Τα αποτελέσματα διέψευσαν όλους όσοι (του γράφοντος συμπεριλαμβανομένου) περίμεναν ακόμη μία αγωνιστική με πρωταγωνιστές τις μαϊμούδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης που ήθελε νίκη έφερε Χ με τον παντελώς αδιάφορο και ταλαιπωρημένο από το οδικό ταξίδι Άρη. Αυτό όμως το παιχνίδι μαζί με την ήττα του Ολυμπιακού στα Γιάννενα μπορεί να θεωρηθεί ότι οφείλεται στον εφησυχασμό. Ο Πλατανιάς νίκησε εντός έδρας τον αδιάφορο Παναιτωλικό ο οποίος μόνο αδιάφορος δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο έχοντας 7 τελικές και 48% κατοχή. Ο άλλος γηπεδούχος που καιγόταν για τη σωτηρία ήταν ο Απόλλωνας ο οποίος σκόραρε στο ‘93 με τον αμυντικό Δεληζίση για να κάμψει την αντίσταση του Πανιωνίου. Τέλος, ο ΟΦΗ γύρισε δύο φορές το παιχνίδι με την Ξάνθη, η οποία πλέον έχει μπλέξει για τα καλά.

Στην τελευταία αγωνιστική πέντε ομάδες αγωνίζονται για τη σωτηρία. Πανιώνιος, Ξάνθη, Πλατανιάς, Απόλλων Αθηνών και Βέροια μπορεί να αποχαιρετήσουν απευθείας την κατηγορία ή να μπλέξουν σε αγώνες μπαράζ. Η Ξάνθη παίζει με τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό στην έδρα της, ο Απόλλων εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό που θα γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πλατανιά σε ένα παιχνίδι που παίρνει τον άτυπο χαρακτήρα των αγώνων μπαράζ. Τέλος, η Βέροια αντιμετωπίζει τον Αστέρα ο οποίος έχει να κοιτάξει την βαθμολογία των Play-off και δεν νομίζω να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα.

Η τελευταία αγωνιστική της φετινής Superleague θα έχει τόσο ενδιαφέρον όσο δεν είχαν όλες οι προηγούμενες αγωνιστικές μαζί. Έστω και αυτό είναι κάτι, σε ένα πρωτάθλημα που χαρακτηρίζεται από ανυποληψία. Μακάρι κάποτε να δούμε να συμβαίνει κάτι ανάλογο για τη θέση του πρωταθλητή…


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ