Μαντείο: Οι προβλέψεις του 2016

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα όπου ο Δελφός άπλωσε ζάμπα σε μέρος ταξιδιάρικο, φευγάτο και νόστιμο, επανέρχεται καταθέτοντας τις ετήσιες προβλέψεις του για το 2016. Ελπίζει όπως αυτή η χρονιά μπήκε σε όλους καλά, με δυναμισμό, ενθουσιασμό και αισιοδοξία, παραμείνει σταθερή, έντονη και δημιουργική και όταν φτάσει ο καιρός θα αντικατασταθεί με κάτι πιο έντονο, πρωτότυπο και απολαυστικό.

 


Article featured image
Article featured image

Υ.Γ. Το 2016 εκτός από δίσεκτο είναι και το έτος του Πιθήκου (από τις 8 Φεβρουαρίου 2016 έως τις 27 Ιανουαρίου 2017).



Γράφει ο Δελφός

Εικονογράφηση: Γιώτα Ευθυμίου


 

ΚΡΙΟΣ

Το 2016 είναι έτος πολλών αποφάσεων για εσάς. Έχετε βαλθεί να καταπλήξετε και δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από το απόλυτο, το τέλειο, το λαμπερό, το πρωτοσέλιδο στο ΟΚ ένα πράμα! Θέλετε λούσα, στρας και γκλίτερ. Θέλετε όλοι να μιλούν για εσάς, το κάλος σας και την ομορφιά σας. Είστε εσείς αυτοί που κερδίζετε και απολαμβάνετε τη νίκη με την έπαρση και αυτοπεποίθηση του παλιού, του έμπειρου, του… Κριού! Το κακό του να είσαι τόσο τέλειος είναι πως χρειάζεσαι προετοιμασία, δουλειά και κόπο. Σημαίνει πως δεν προλαβαίνεις να ξαποστάσεις, να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις. Είσαι στη τσίτα. Το ότι κάθε φορά οι απαιτήσεις αυξάνονται και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν δεν φαίνεται να σας πτοεί, αλλά έτσι θέλετε να ζήσετε το 2016, αυτό τότε να κάνετε και να το απολαύσετε ολόψυχα. Ο Μάιος και ο Ιούνιος θα σας βρουν σε μια φάση απολογισμού και αναζήτησης. Δεν το βρίσκω κακό, απλά θεωρώ πως είναι εντυπωσιακό. εσείς συνήθως δεν κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, ωστόσο τώρα έχετε βαλθεί να οραματιστείτε τον εαυτό σας σε μια διετία και δεν υπάρχει κανένας και τίποτα που θα σας εμποδίσει να φτιάξετε ένα ονειρεμένο σκηνικό. Το ενδεχόμενο ενός restart δεν έχει απομακρυνθεί κι ούτε θα έπρεπε.

Sex & the City: Πιιιιι! Το 2016 προβλέπεται εκστατικό. Η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την προσωπική σας ζωή. Χρειάζεται όμως να λάβετε σοβαρά υπόψη μια πολύ σημαντική προϋπόθεση που δεν είναι άλλη από την ανάληψη πρωτοβουλιών. Θα πρέπει πάντοτε να θυμάστε πως η ρουτίνα φθείρει τη σχέση και καταστρέφει τον ρομαντισμό. Ο σύντροφός σας είχε το πάνω χέρι κάτι που δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Στις αρχές του καλοκαιριού σάς δίνει τελεσίγραφο και πλέον καλείστε να δείτε κατάματα την αλήθεια για το μέλλον της σχέσης σας. Αν παίζεται σόλο, καλό θα ήταν να ετοιμαστείτε για μια σημαντική γνωριμία που θα στραγγίσει τη γκρίνια από μέσα σας και θα αποκαλύψει την πριγκιποπούλα που κρύβατε τόσο σχολαστικά.

Business City: Χαλαρά. Δεν θέλω πανικό, δεν θέλω άγχος, δεν πρέπει να υπάρχει ανασφάλεια για τίποτε. Οι προοπτικές αυξάνονται. Αυτό είναι καλό. Πολύ καλό. Το φθινόπωρο ετοιμαστείτε για μια μεγάλη προαγωγή ή μια ευκαιρία που δεν φανταζόσασταν ποτέ πως θα προκύψει. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, δείξτε όμως προσοχή στις κινήσεις σας το Μάιο και το Δεκέμβρη.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τίποτα, τίποτα δεν σας σταματά. Είστε όχι απλά έτοιμοι, αλλά είστε ανυπόμονοι και ενθουσιασμένοι να κατατροπώσετε τους πάντες και τα πάντα. Δεν σας αποθαρρύνει τίποτις. Η αυτοπεποίθησή σας είναι σε επίπεδα εντυπωσιακά. Θα ήθελα να κάνω μια σύγκριση με τη ντόπα και κάποιους αθλητές αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα δικαιολογούσε μηνύσεις. Anyway, το point είναι πως είστε ατρόμητοι. Θέλετε να αφήσετε το εύκολο και σίγουρο δρόμο που ακολουθούσατε τον τελευταίο καιρό και να πειραματιστείτε με νέα, ενδιαφέρονται και ριψοκίνδυνα. Ξέρετε κάτι; Θα βγείτε κερδισμένοι από αυτή τη διαδικασία. Στα μέσα Ιουνίου αναλαμβάνετε ρόλο αρχηγού και, αντί να περιμένετε από άλλους να σας δώσουν την ευκαιρία, δημιουργείτε εσείς τις προϋποθέσεις. Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου θα είστε πραγματικά ασταμάτητοι! Μην περιμένετε ωστόσο να διαιωνιστεί αυτή η κατάσταση. Κάποια στιγμή στις αρχές του 2017 οι ρυθμοί θα πέσουν! Τέλεια, έχετε ένα χρόνια να ζήσετε τον ενθουσιασμό την ταχύτητας, των στροφών και της επιτυχίας.

Sex & the City: Κυριαρχία και αποφασιστικότητα. Αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί που θα σας ταίριαζαν. Οι ηλιακές εκλείψεις του Μαρτίου και του Σεπτέμβρη επηρεάζουν άμεσα τον τομέα των σχέσεων. Το Μάρτιο θα γνωρίσετε έναν σύντροφο που απ’ ό,τι φαίνεται είναι ο καρμικός σας έρωτας. Μιας και το καλό πράγμα όμως αργεί να γίνει, θα πρέπει να περιμένετε λίγους μήνες, γιατί το ειδύλλιο θα φουντώσει το καλοκαίρι. Τέλειο timing δηλαδή!

Business City: Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Χρειάζεται να κατεβάσετε ταχύτητα, να μειώσετε τις στροφές και όπως με περίσσεια ευγλωτία θα έλεγε και η γιαγιά μου: υπομονή, υπομονή, υπομονή. Τα πράγματα σε αυτό τον τομέα δεν τσουλάνε πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το Νοέμβρη και το Δεκέμβρη του 2016 για να χαρείτε τις απολαβές των κόπων σας. Όσο για τα οικονομικά σας, ανθίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά προς το φθινόπωρο νιώθετε λίγη πίεση.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπήρξαν κι άλλες φορές που νοιώσατε πίεση. Η διαφορά είναι πως πλέον δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε. Δυστυχώς ή ευτυχώς ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος, να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς και να βγάλετε τα φαντάσματα που κρύβετε στην ντουλάπα στέλνοντάς τα μακριά. Μπορείτε να το κάνετε; Η ερώτηση είναι ρητορική καθώς δεν έχετε επιλογή. Αν θα περιοριστείτε στο να το παίξετε drama queens και να αφήσετε το πρόβλημα να διαιωνίζεται είναι η λάθος απόφαση που θα μετανιώσετε. Γίνετε super hero και αντιμετωπίστε όλα όσα σας τραβάνε πίσω. Κανείς δεν μπορεί να σας ζορίζει. Nobody puts baby in the corner, σωστά;

Sex & the City: Πολλή καταπίεση! Τι θα κάνουμε για αυτό; Πώς θα το αντιμετωπίσουμε; Θα σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Θα πάψουμε να οδηγούμαστε σε λανθασμένες αποφάσεις και θα ακούσουμε το καμπανάκι του κινδύνου που χτυπά για πρώτη φορά τον Απρίλιο όταν συναντάτε ξανά έναν παλιό σας σύντροφο και οι γύρω σας προσπαθούν να σας πείσουν να επιστρέψετε κοντά του. Χρειάζεται να πούμε τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε; Συνεχίζω λέγοντας πως η δεύτερη δύσκολη στιγμή θα έρθει στο τέλος του καλοκαιριού όταν θα σας αναγκάσουν να αποδεχτείτε μια κατάσταση. Αν κάτι δεν σας ταιριάζει, δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε. Από το Σεπτέμβρη και μετά έρχονται καλύτερες ημέρες χάρη στη βοήθεια του Δία.

Business City: Η ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου φέρνει πολλές ευκαιρίες τις οποίες θα αρπάξετε και θα εκμεταλλευτείτε με τον πιο έξυπνο τρόπο. Μπράβο σας και πάλι μπράβο. Αν φανείτε προσεκτικοί το Μάιο και τον Ιούνιο, τότε δεν έχετε λόγο να φοβάστε. Ο Ιούλιος θα σας βρει να σημειώνετε πρόοδο, ενώ το καλοκαίρι θα είναι η καλύτερη περίοδος για να τολμήσετε μια σημαντική επένδυση, αφού πρώτα μελετήσετε κάθε κίνηση.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρνούμαι. Αρνούμαι να σας αφήσω να πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό. Θα βρίσκομαι εδώ κάθε εβδομάδα να σας προειδοποιώ. Μπορεί κάποια πράγματα παλαιότερα να ήταν αρκετά, να σας ικανοποιούσαν και να σας γέμιζαν. Πλέον όμως όλα αυτά σας προκαλούν μελαγχολία για να μην πω κατάθλιψη. Τέλος. Δεν είναι ανάγκη να αγχώνεστε. Ήρθε η στιγμή να πείτε οριστικά «αντίο» σε ό,τι δεν σας επιτρέπει να χαρείτε τη ζωή. Ο Ιούνιος είναι καθοριστικός μήνας. Κάνετε τον απολογισμό σας και βρίσκεστε σε δίλημμα: θα συνεχίσετε να κινείστε με την ίδια λογική ή έφτασε η ώρα να τολμήσετε ανατροπές; Μέχρι το Σεπτέμβρη θα έχετε κατασταλάξει.

Sex & the City: Λυπάμαι αλλά θα πρέπει να περιμένετε ακόμη λίγο. Το τζάκποτ στον έρωτα δεν θα το πετύχετε με την πρώτη. Πρέπει να κάνετε προσπάθειες πριν καταλήξετε στον ένα και εκλεκτό σε αυτόν που θα σας κάνει να νοιώσετε πεταλούδες στην κοιλίτσα σας. Μπορεί να μην είναι αρκετοί οι 12 μήνες του 2016 εσείς όμως δεν θα πρέπει να αγχωθείτε. Αν επιτέλους καταλάβετε πως βρίσκεστε σε μια σχέση χωρίς πάθος, ουσία, ενδιαφέρον και έμπνευση, ήρθε η ώρα να κάνετε το βήμα. Το Μάρτιο και τον Ιούνιο κάνετε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, το Νοέμβρη όμως οι ενδοιασμοί σας βγαίνουν στην επιφάνεια.

Business City: Τα πάντα εξαρτώνται από εσάς. Τα πάντα έχουν να κάνουν με τις επιλογές σας. Μην φοβηθείτε να πάρετε ρίσκα, κυρίως το Μάρτιο και τον Ιούνιο. Θα εκπλαγείτε. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς θα είναι αρκετά παραγωγικό και θα σας δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσετε πολλές από τις ιδέες σας. Μέχρι το τέλος του 2016 τα πράγματα θα στρώσουν. Το Μάιο φανείτε προσεκτικοί στον τομέα των οικονομικών. Δεν είναι ανάγκη να μείνετε άφραγκοι!

 

 

ΛΕΩΝ

Το 2016 θα έχει γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία θα σας κερνάει χαρές, όμως μετά θα σας χαρίζει πίκρες. Θα υπάρχει εναλλαγή, αλλά δεν θα σταματήσετε αυτό το roller coster συναισθημάτων να το βιώνετε συνεχώς. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες αλλά και ακόμη περισσότερες αόριστες απαντήσεις. Το Μάρτη θα σας κάνουν μια πρόταση που θα σας φανεί δελεαστική. Θα δυσκολευτείτε να ενδώσετε. Δεν είστε σίγουροι αν θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να τολμήστε το επόμενο βήμα. Ενδεχομένως αν το πράξετε να δείτε πως μέχρι το τέλος του χρόνου μόνο εσείς θα ορίζετε τους κανόνες του παιχνιδιού. Αυτή η ατμόσφαιρα οφείλεται στον Ποσειδώνα που προσπαθεί να σας προκαλέσει προκειμένου να σας κάνει πιο δημιουργικούς.

Sex & the City: Το 2016 ο Κρόνος ρίχνει τα ζάρια στον τομέα της αισθηματικής σας ζωής κι εσείς περιμένετε με αγωνία να δείτε αν θα κερδίσετε ή θα χάσετε. Η αλήθεια είναι πως η ανεξάρτητη φύση σας καταπιέζεται κάποιες φορές όμως εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως η υπομονή σας επιβραβεύεται. Έρχεστε κοντά στον σύντροφό σας, βάζετε γερά θεμέλια και κάνετε σοβαρά πια κοινά σχέδια για το μέλλον σας. Δεν λέω… κάποιες μικρές ασυνεννοησίες θα προκύψουν μέσα στη χρονιά, αλλά κομμάτια να γίνει, θα τις ξεπεράσετε και θα πορευτείτε καλύτερα και πιο έντονα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτος η συμβουλή που θα ήθελα να σας δώσω είναι να μην ενδώσετε εύκολα. Μην παραδοθείτε στον πρώτο γοητευτικό άνθρωπο που βρεθεί στο διάβα σας. Περιμένετε μέχρι να γνωρίσετε αυτόν του θα παίξει με το μυαλό σας.

Business City: Όταν οι άλλοι κάνουν τα περιττώματά τους παξιμάδι για να τα βγάλουν πέρα, εσείς λαμβάνετε με χαμόγελο και ικανοποίηση το βραβείο κωλοφαρδίας του 2016. Τα λάθη του παρελθόντος σάς έχουν κάνει πολύ πιο ώριμους. Την ωριμότητά σας θα πρέπει να την προστατεύσετε και προβάλλεται τον Φεβρουάριο καθώς κάποιος θα προσπαθήσει να μπει στο δρόμο σας. Γενικά είναι μια καλή περίοδος για αγορές που θα αποδειχτούν πετυχημένες στο μέλλον, ειδικά τον Αύγουστο και το Σεπτέμβρη.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε παρθένοι. Σκουπίστε τις μύξες σας και διεκδικείστε. Μην αφήσετε κανέναν να σας χαρακτηρίσει με υποτιμητικούς προσδιορισμούς. Βγείτε δυναμικά μπροστά και κάντε τα πάντα για να αποδείξετε σε όλους περίτρανα πως είστε ικανός αν αξιοποιήσετε τα δώρα που σας φέρνει ο Δίας, τον οποίο υποδεχτήκατε από το 2015 στο ζώδιό σας. Τα δώρα του είναι πολλά και εσείς πρέπει να βιαστείτε γιατί δεν θα μείνει για πάντα σε εσάς. Το Σεπτέμβρη του 2016 θα σαλπάρει για αλλού και εσείς έχετε μόλις εννέα μήνες να διορθώσετε λάθη. Άλλοι σε εννέα μήνες κάνουν παιδιά εσείς δεν προλαβαίνετε να κάνετε μια διόρθωση; Έλεος πιον. Ο Πλούτωνας σάς δίνει τρομερή ώθηση και ο Δίας σάς προστατεύει ώστε να μην ενδώσετε σε απαγορευμένους πειρασμούς.

Sex & the City: Οι ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς θα φέρουν αναπόφευκτες αλλαγές. Ένας νέος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα, η λογική σας όμως θα μπει μπροστά. Θα ξεκαθαρίσετε τι ψάχνετε από μια σχέση και, μόνο αν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις σας, θα προχωρήσετε. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! Δεν έχω λόγια να εκφράσω πόση μεγάλη ικανοποίηση θα μου δώσει η στάση σας. Είστε ίνδαλμα, πρότυπο. Κρατάτε τη στάση που θα έπρεπε να έχουν όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβιβαστείτε με τα λίγα όταν μπορείτε να έχετε τα πολλά! Το Σεπτέμβρη θα αναγεννηθείτε. Καθώς ο Δίας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ζώδιό σας, σπάτε τα δεσμά και βγάζετε προς τα έξω μια εντελώς διαφορετική πλευρά. Ελπίζετε ξανά πως το μέλλον θα είναι ρόδινο. Και όντως έτσι θα είναι!

Business City: Μην περιμένετε η αναγνώριση να έρθει αμέσως. Θα πρέπει να περιμένετε μια στάλα. Τον Ιούνιο οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται και αυτό σας ανεβάζει. Πλέον μπορείτε να συνεχίσετε ανενόχλητοι την πορεία σας προς την κορυφή. Αλλά και τα οικονομικά σας δεν θα κινδυνεύσουν φέτος, τα προστατεύει ο Δίας για χάρη σας. Τυχερούληδες!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Σας αναγνωρίζω το εξής: έχετε δουλέψει αρκετά. Το μυαλό σας στροφάρει συνεχώς και προσπαθείτε να είστε καινοτόμοι, πρωτοπόροι και μαχητικοί. Οι πολλές ωστόσο ευθύνες σας έχουν όχι απλώς κουράσει, σας έχουν αδειάσει. Η φθορά στην ενεργητικότητά σας είναι δυστυχώς πάρα πολύ εμφανής. Είναι πολλές οι ευθύνες. Το 2016 είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείτε πάνω απ’ όλα με τον εαυτό σας. Τον Ιούνιο είναι η καθοριστική στιγμή που αποφασίζετε να αναλάβετε δράση και να εργαστείτε πατώντας σε νέες βάσεις. Σιγά σιγά προετοιμάζετε το έδαφος μέχρι το Σεπτέμβρη για να υποδεχτείτε το Δία στο ζώδιό σας, ο οποίος θα σας προσέχει μέχρι το φθινόπωρο του 2017.  Οι ευκαιρίες που θα φέρει μαζί του θα είναι πολλές. Προετοιμαστείτε για να μπορέσετε να τις εκμεταλλευτείτε.

Sex & the City: Μπορεί να ακουστεί ή διαβαστεί κακό, αλλά ναι, θέλετε να πετάξετε ότι φορεμένο και να ανανεώσετε γκαρνταρόμπα. Η έλευση του Δία σάς βοηθά να καταλάβετε πως μάλλον έχετε συμβιβαστεί. Αρχικά θα καταβάλετε προσπάθειες να βελτιώσετε τη σχέση σας, να της κάνετε τονωτικές ενέσεις. Ωστόσο, αν δεν δείτε φως, ίσως σημάνει ότι έχει έρθει η ώρα να βάλετε τελεία και παύλα σε κάτι που δεν σας καλύπτει. Μέχρι το τέλος του 2016 πάντως θα έχετε βρει την ευτυχία, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εσείς μια φόρα θα είστε ευτυχισμένοι και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.

Business City: Δουλειά και πάλι δουλειά. Αν πιστεύετε πως τουλάχιστον το καλοκαιράκι θα απλώσετε ζαμπούδα και θα ξεκουραστείτε, έχω να σας πω, πως δεν θα ατενίζετε το απέραντο γαλάζιο πάνω σε μια αναπαυτική σεζ λόνγκ κρατώντας ένα πίνα κολάντα (!) στο χέρι. Όχι. Θα δουλεύετε. Τουλάχιστον οικονομικά θα είστε καλά και θα μπορέσετε να δανείσετε και κανένα φράγκο σε εμάς τους φτωχούς συγγενείς. Λίγο να φερθείτε έξυπνα και μετρημένα τον Απρίλιο και το Μάιο, καθώς τα πολλά έξοδα αν δεν φερθείτε με σύνεση μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μην ανησυχείτε. Τον Ιούνιο θα ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι πως αυτόν τον χρόνο θα υπάρξουν πολλές δοκιμασίες. Δεν θα μπορέσεις να βγεις, διασκεδάσεις και λικνίσεις το κορμί σου ιδιαίτερα φέτος. Τα πάρτι, τα ποτά και τα ξενύχτια δεν είναι πράγματα που θα απολαύσεις αυτή τη χρονιά. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας τον Ιανουάριο και για επτά ολόκληρους μήνες έχει σκοπό να σας δοκιμάσει. Κυβερνήτης να σου πετύχει! Πολλές φορές θα νιώσετε πως βιώνετε μια υπαρξιακή κρίση. Μπορεί να θεωρείτε πως ικανοποιείτε τις επιθυμίες των άλλων και παραγκωνίζετε τις δικές σας. Ναι, έχετε δίκιο. Υπάρχει βάση σε αυτό που λέτε αλλά δεν υπάρχει λόγος να δώσετε σημασία σε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια της ύπαρξής σας. Από τον Ιούλιο και μετά αποφασίζετε να καλύψετε όλο το χαμένο χρόνο και με τη βοήθεια του Άρη θα το καταφέρετε. Θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι σε εμπειρίες, ωριμότητα και γνώσεις. Έτσι το τέλος του χρόνου θα σας βρει πιο ανανεωμένους από ποτέ.

Sex & the City: Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον το τι παίζεται στα αισθηματικά σας φέτος. Διακυμάνσεις, ανακατωσούρες και σκαμπανεβάσματα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς ειδικά το Φεβρουάριο, το Μάρτιο και το Νοέμβρη, θα σας ταρακουνήσουν λες και γίνεται σεισμός. Στην αρχή του χρόνου, θα υπάρξει ένα γεγονός που μπορεί και να σας κάνει να αναθεωρήσετε τη σχέση σας. Μπορεί και να σας κάνει να αλλάξετε την οπτική της σχέσης σας. Μπορεί να πιστέψετε πως τελικά δεν ήταν αυτό που πιστεύατε. Μπορεί τότε σε αυτή την ευάλωτη συναισθηματική στιγμή να σας βάλει σε μεγάλο δίλημμα ένας νέος έρωτας. Τι θα διαλέξετε τελικά; Ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός είναι αλλιώς;

Business City: Τον Απρίλιο και τον Ιούνιο θα έχετε ώθηση στα επαγγελματικά σας, αρκεί να εργαστείτε και εσείς σκληρά για να αποδείξετε πως αξίζετε κάθε ευκαιρία. Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα μιας αλλαγής; Αν δεν σας χαλάει η προοπτική αυτή, μπορώ περήφανα να σας ενημερώσω πως μπορεί το Σεπτέμβρη να αλλάξετε τομέα απασχόλησης. Μην ανησυχείτε, θα είναι για το καλύτερο. Όσο για τα οικονομικά σας, θα ήθελα να περιοριστείτε το καλοκαίρι να είστε φειδωλοί με τις αγορές σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο να παραμονεύει σε κάθε σας κίνηση, αυτή τη χρονιά ακροβατείτε σε τεντωμένο σκοινί. Η ταπεινή μου συμβουλή ως πτωχού πλην τίμιου αστρολόγου είναι να μην είστε τόσο ανέμελοι. Δεν υπάρχει δίκτυ προστασίας και κανείς super hero να έρθει να σας σώσει όταν θα βρεθείτε στον αέρα. Δεν ισχυρίζομαι πως θα πρέπει να πατήσετε γερά και σίγουρα σε στέρεο έδαφος. Αυτό που θα σας παρότρυνα να κάνετε είναι λίγη εγκράτεια, προγραμματισμός και πραγματισμός. Οι τάσεις που έχετε για άλλη γη κι άλλα μέρα, μέσα στο 2016 εντείνεται. Ο Κρόνος θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας κρατήσει στη βάση σας για καιρό, ο Ποσειδώνας όμως έχει στόχο να καταστρέψει τα σχέδιά του. Θα ζήσετε μια ταραχώδη χρονιά γεμάτη προκλήσεις και εμπειρίες.

Sex & the City: Πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω. Σκέφτεστε ακόμη ον πρώην. Γιατί; Τι έχετε να κερδίσετε; Τι μπορεί να σας δώσει; Ποιος είμαι εγώ να κρίνω; Απλά η ταπεινή μου και πάλι γνώμη είναι πως θα ήταν πιο ενδιαφέρον να εκμεταλλευτείτε το πρώτο εξάμηνο του 2016 κατά τη διάρκεια του οποίου θα κάνετε μια γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Το δεύτερο εξάμηνο όμως θα σας βρει ξαφνικά να τρέχετε μακριά. Όχι για πολύ βέβαια. Λίγο πριν φτάσει το καλοκαίρι, τα σύννεφα θα τα αντικαταστήσει ο ήλιος και εσείς θα είστε έτοιμοι για συναρπαστικές περιπέτειες. Ότι χορεύω παίζε μου ένα πράμα δηλαδή. Μα τι έχεις πάθει εσύ;

Business City: Ο Δίας -να ναι καλά ο άνθρωπος- χτυπάει το μαγικό του ραβδάκι και ευνοεί σε μεγάλο βαθμό αυτό τον τομέα φέτος. Μέχρι το Σεπτέμβρη σάς ανοίγει συνεχώς πόρτες. Μην το θεωρήσετε απίθανο να αλλάξετε πολλές δουλειές ή διαφορετικά πόστα μέχρι να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει. Και τα οικονομικά σας όμως γνωρίζουν καλύτερες μέρες. Ειδικά το Μάρτιο και τον Ιούνιο θα έχετε μεγάλα κέρδη, αν αποφασίσετε βέβαια κι εσείς να πάρετε κάποια ρίσκα. Το Νοέμβρη θα είναι εξίσου καλό το κλίμα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ουφ, τι να σου πρωτοπώ κι εσένα του έρμου; Το 2016 θα αναδείξετε έναν εαυτό που επιμελώς κρύβατε τόσα χρόνια! Δυναμικός, ανατρεπτικός, σέξι κι όποιος αντέξει θα είναι ο νέος Αιγόκερως. Πλέον θα είστε ΕΓΩκερος. Θα κάνετε στροφή στη ποιότητα δηλαδή στον εαυτό σας. Θα αφήσετε τον αυστηρό προγραμματισμό και θα μάθετε να ελίσσεστε. Να αποφεύγετε με διπλωματία και τσαχπινιά καταστάσεις για τις οποίες μέχρι πρότινος θα βγάζατε τα όπλα και θα κάνατε ολομέτωπη επίθεση με θύματα και απώλειες. Ο Ποσειδώνας υπονομεύει αρκετά τον Κρόνο με τις πράξεις του ή μάλλον έτσι θέλετε να πιστεύετε. Στην πραγματικότητα κάνει ό,τι μπορεί για να σας βγάλει έξω από τα νερά σας. Θα τολμήσετε νέα πράγματα. Δεν θα διστάσετε να απαγκιστρωθείτε από τις παραδόσεις και τις αρχές σας.

Sex & the City: Είχατε πάντα το πάνω χέρι. Όχι πια. Θα δοκιμάσετε να πείτε yes master και θα σας αρέσει. Αυτή η προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή θα ενθουσιάσει τον σύντροφό σας και θα ανανεώσει τη σεξουαλική σας ζωή. Αφήστε το ισχυρό φύλο να σας διεκδικήσει και παίξτε λίγο το ρόλο της γατούλας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας στην αρχή και στο τέλος του 2016 κάνουν ό,τι μπορούν για να ζήσετε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και πάθος.

Business City: Ο Δίας θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε όλους σας τους στόχους. Το Μάρτιο βέβαια πιθανόν να αποφασίσετε πως η δουλειά σας πρέπει να αποτελεί έναν τρόπο να προσφέρετε και όχι απλώς ένα μέσο για να κερδίζετε χρήματα. Τα οικονομικά σας ευνοούνται τις πρώτες εβδομάδες του 2016 και τον Ιούλιο. Τον Δεκέμβριο θα τη βγάλετε σε ένα καζίνο -μεταφορικά μιλώντας φυσικά. Τη μια μέρα τινάζετε την μπάνκα στον αέρα και την άλλη τα χάνετε όλα…

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτά που θέλετε βρίσκονται στο Βαρώσι, ενώ αυτό που μπορείτε να αποκτήσετε βρίσκονται στον Ακάμα. Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι τι προσπαθώ να πω… Το χάσμα μεγαλώνει και μεγαλώνει και μεγαλώνει. Ονειρεύεστε ένα lifestyle που δεν μπορείτε προς το παρόν να υποστηρίξετε. Κρίμα. Ένα βήμα κάθε φορά. Αρχίστε με την εντατικοποίηση της προσπάθειάς σας να ανεξαρτητοποιηθείτε από την οικογένειά σας. Αναπτύξτε τα ταλέντα σας. Θα δείτε διαφορά. Κάποιες συνθήκες που σάς κρατούσαν μέχρι τώρα πίσω, θα πάψουν να υφίστανται. Με Κρόνο και τον Ποσειδώνα δίπλα σας, όλα δείχνουν πως θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε. «Ακούστε την καρδιά σας»: αυτό είναι το μήνυμα της χρονιάς.

Sex & the City: Το καλοκαίρι είναι η εποχή που θα φέρει χρυσόσκονη στην καθημερινότητά σας και θα αλλάξει τη ζωή σας. Αν έχετε βρει το έτερον ήμισυ, αρχίστε δίαιτα και αγοράστε το Lovely Wedding. Τα σκαλιά της εκκλησίας είναι το επόμενο στάδιο. Αν πάλι ανήκετε στις αδέσμευτες, μια φλογερή γνωριμία θα σας συναρπάσει. Δεχτείτε τη με χαρά. Στο τέλος του χρόνου η Αφροδίτη επισκέπτεται το ζώδιό σας κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ρομαντική.

Business City: Το θέμα καριέρα θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο τον Απρίλιο και το Μάιο, θα βρείτε όμως την άκρη. Μια πρόταση από τον προηγούμενο εργοδότη σας προκειμένου να επιστρέψετε στη παλιά σας δουλειά θα σας προβληματίσει για λίγο. Καλύτερα να αρνηθείτε και να κάτσετε στα αυγά σας. Τα κέρδη φέτος προκύπτουν από άλλες πηγές και όχι από την εργασία σας. Διαχειριστείτε τα σωστά, ειδικά το Μάιο και τον Αύγουστο.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν ξέρω πια είναι η σχέση σας με τα αθλητικά παπούτσια και τι ς φόρμες, αλλά καλό θα ήταν να αγοράσετε αρκετά καθώς φέτος σας περιμένει πολύ τρέξιμο και όχι απαραίτητα για γυμναστική. Ο Κρόνος θα σας υποβάλει σε δοκιμασίες για να αποδείξετε την αξία σας. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας γενικά θα βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης επηρεάζοντας τη συναισθηματική σας κατάσταση. Κάποιες στιγμές θα νοιώσετε πως χάνετε τη μπάλα και τα ξεσπάσματά σας θα είναι εντυπωσιακά. Να θυμάστε πως ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι το 2025, οπότε έχετε χρόνο μπροστά για να γράψετε ιστορία. Μην βιάζεστε λοιπόν. Ο χρόνος είναι με το μέρος σας.

Sex & the City: Το 2016 θα γράψετε ιστορία. Η ερωτική σας ζωή θα είναι επική. Οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με πολλές προοπτικές. Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται επίσης να συναντήσετε ένα νέο έρωτα που αυτή τη φορά θα κρατήσει για πάντα. Καλό θα ήταν ωστόσο να μην κλείσετε εκκλησία και κτήμα από τους πρώτους μήνες. Κρατήστε μια πισινή. Μην πέσετε με τα μούτρα.

Business City: Βγάλτε έξω laptops, smartphones και αναζητήστε free wi-fi όπου κι αν είστε. Θα δουλέψετε σκληρά, θα αφοσιωθείτε στην εργασία σας και τελικά θα ανταμειφθείτε γι’ αυτό. Ο Κρόνος μπορεί να έχει απαιτήσεις, αλλά είναι και πολύ δίκαιος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ