Μιμήσεις για όσκαρ από τον Leonardo DiCaprio στην εκπομπή της Ellen

Ok, το «για όσκαρ» ακούγεται λίγο παρατραβηγμένο όταν μιλάμε για τον DiCaprio, σίγουρα όμως έδωσε ρεσιτάλ στην εκπομπή της DeGeneres, μιμούμενος δύο άτομα που ήταν «παρών» σε ένα περιστατικό που ο ίδιος νόμιζε ότι έπεφτε το αεροπλάνο του.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, σε μια πτήση για την Ρωσία, ξαφνικά μια μηχανή εξερράγη, σύμφωνα με τον ίδιο. «Κοιτούσα έξω από το παράθυρο και είδα ότι είχε τυλιχτεί στις φλόγες» είπε.

Και τότε ο 41χρονος ηθοποιός ξεκινά να μιμείται την προφορά της αεροσυνοδού -από τον Νότο- που του εξηγεί ότι υπάρχει ένα... προβληματάκι με την μηχανή του αεροσκάφους (από το 3.05 του βίντεο και έπειτα).

«Κανένας άλλος δεν το είχε δει -την έκρηξη- και δεν έκαναν τίποτα. Και εγώ φώναζα “μα τι στο καλό συμβαίνει;”. Τότε ήρθε η αεροσυνοδός και λέει “από ότι φαίνεται έχουμε ένα μικρό προβληματάκι εδώ”. Τότε ένας Ρώσος την ρώτησε (εδώ ο DiCaprio μιμείται και τον Ρώσο με προφορά) “ποιο είναι το πρόβλημα;”». Και αυτή του απαντά:

«Χάσαμε μια από τις μηχανές μας»

«Πόσες μηχανές είχαμε;» ρωτάει ξανά ο Ρώσος.

«Είχαμε δύο, τώρα έχουμε μια...»

 



Ένας άκρως απολαυστικός Leonardo DiCaprio, στον οποίο ευχόμαστε να πάρει επιτέλους το πολυπόθητο Όσκαρ, πλην όμως να μην είναι ο Steve Harvey αυτός που θα το ανακοινώσει. Για ευνόητους λόγους…

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ