Τα παγωτά έγιναν χυμοί και smoothies

Tο καλοκαίρι ξετρελαθήκαμε με τα αυθεντικά ιταλικά χειροποίητα παγωτά του Arte Italiana και τώρα τον χειμώνα θα ενθουσιαστούμε με τη μεγάλη ποικιλία από χυμούς και smoothies φρέσκων φρούτων και λαχανικών που προσφέρει.



 

 


Article featured image
Article featured image

Υιοθετώντας τις νέες τάσεις της εποχής το γνωστό pop-up bar ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Ως γνωστό, οι φυσικοί χυμοί από φρούτα και λαχανικά είναι εξαιρετικά ωφέλιμοι και περιέχουν αναγκαίες θρεπτικές ουσίες για καλή υγεία ενώ μας τονώνουν και μας δίνουν ενέργεια.

Εάν λοιπόν νιώθετε ότι χρειάζεστε αποτοξίνωση από την πολυφαγία των εορτών, ακολουθείστε κι εσείς τον δρόμο που χάραξαν μεγάλες σταρ του Χόλυγουντ όπως η Sara Jessica Parker, η Gwyneth Paltrow και η Salma Hayek και κάντε μια γρήγορη στάση στο Arte Italiana για να αναζωογονηθείτε.

Το Arte Italiana αποτελεί μέρος του Artopolis Group και βρίσκεται στο ισόγειο του Mall of Cyprus ενώ τους χυμούς, τα smoothies και τα παγωτά του μπορείτε επίσης να βρείτε στο Mall of Engomi στη γνωστή καφετέρια «Coffee and More».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ