Θα χιονίσει στη Λεμεσό

Βάζουμε γάντια και κασκόλ και πάμε… Λεμεσό να διασκεδάσουμε με πραγματικό χιόνι αλλά και να ζεσταθούμε με πολλή σοκολάτα...

 


Article featured image
Article featured image

Αν λοιπόν μέχρι το τέλος του μήνα δεν ρίξει πραγματικό χιόνι στα νότια του νησιού, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας αφού γι’ αυτό έχουν μεριμνήσει οι διοργανωτές του «Chocolate Winter Wonderland», οι οποίοι στις 29, 30 και 31 Ιανουαρίου θα προσφέρουν μια όμορφη, γλυκιά, παραμυθένια και χιονισμένη εμπειρία στην Α’ Δημοτική Αγορά Λεμεσού (Παντοπωλείο και Πλατεία).

Συγκεκριμένα, πέραν από το λευκό τοπίο, βραβευμένοι σοκολατοποιοί από Κύπρο και εξωτερικό θα δημιουργούν σοκολατένια γλυπτά και σοκολατοδημιουργίες, ενώ θα υπάρχουν επίσης εργαστήρια σοκολάτας, παιχνίδια και πειράματα, μουσική και ατέλειωτη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

Στο event θα φιλοξενείται επίσης η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου για να μοιραστεί με το κοινό μυστικά για μοναδικές σοκολατένιες απολαύσεις.

 

Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Είσοδος: €7

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον Σύνδεσμο «Φίλων του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής»



Τα εγκαίνια θα τελεστούν την Παρασκευή 29/01, στις 16:00 μ.μ. από την κυρία Άντρη Αναστασιάδη, σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του αξιότιμου Δημάρχου Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου

Για πληροφορίες: 25 818940 ή στο Facebook Event


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ