Ας χορέψουμε με τον Μαραβέγια

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένας περφόρμερ που αποδεικνύει σε κάθε του παράσταση ότι χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι ένας περφόρμερ που μπορεί να έχει χτίσει προσεκτικά το ρεπερτόριό του μέσα στα χρόνια με τραγούδια φτιαγμένα για ένα αξέχαστο πάρτι, μπορεί να έχει κερδίσει το δικαίωμά του να τραγουδάει Χατζιδάκι και «Μια ζωή την έχουμε», αλλά και να φλερτάρει με τζαζ, βαλκανικά ηχοχρώματα, ότι του κάνει κέφι, και να είναι ταυτόχρονα 100% o εαυτός του!

Στην Κύπρο έρχεται εκ νέου για δυο εκρηκτικές live παραστάσεις με βασικό μήνυμα τη μουσική, τη χαρά και την ελπίδα! Έρχεται για ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει με κάθε ευκαιρία. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) καιΚωνσταντίνος Μάνος (κοντραμπάσο).

 

Παρασκευή 4 Μαρτίου

Downtown Live, Λευκωσία

Ώρα 22.00

Πληροφορίες και κρατήσεις 99 81 00 11

 

Κυριακή 6 Μαρτίου

Ριάλτο, Λεμεσός

Ώρα 20:30

Πληροφορίες και κρατήσεις 77777745

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ