Το σέξι αγόρι του Men’s Health που ήταν γυναίκα

Σήμερα όλο το διαδίκτυο μιλά για το κορίτσι που έγινε bodybuilder αγόρι και ποζάρει στο εξώφυλλο του Men’s Health.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Ben Melzer γεννήθηκε κορίτσι και άκουγε στο όνομα Yvonne. Τώρα, αφού υποβλήθηκε σε μια σειρά επεμβάσεων δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό. Εργάζεται ως μοντέλο και θα γίνει ο πρώτος Γερμανός διεμφυλικός που θα ποζάρει στο εξώφυλλο της γερμανικής έκδοσης του πασίγνωστου περιοδικού Men’s Health.

Ο Ben ο οποίος κάνει καριέρα στο bodybuilding, επιλέχθηκε μέσω ενός διαγωνισμού, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλούς και ωραίους άνδρες, να είναι το κεντρικό πρόσωπο του εξωφύλλου της γερμανικής έκδοσης του ανδρικού περιοδικού.

«Ξεκίνησα τη μετάβαση σε ηλικία 23 ετών. Πάντα είχα πάθος για τη γυμναστική, αλλά εξαιτίας των επεμβάσεων ήταν δύσκολο να φτάσω στον στόχο μου. Έπειτα από 3 χρόνια, επιτέλους έγιναν όλα (σ.σ. ολοκληρώθηκαν οι επεμβάσεις) και μπόρεσα να επικεντρωθώ στη γυμναστική και τη διατροφή» δηλώνει.

Επίσης, μιλώντας στη γερμανική Bild, το νεαρό μοντέλο εξομολογείται για την εμπειρία του να μεγαλώνει ως κορίτσι: «Δεν ήμουν ποτέ το κλασικό κορίτσι. Δεν μου άρεσε το ροζ. Για αυτό κλαίω σε αυτή τη φωτογραφία (σ.σ. δείχνει μια εικόνα του από τα παιδικά του χρόνια), επειδή με ανάγκαζαν να φοράω ροζ».

 

 

«Αυτός είμαι εγώ και είμαι πολύ ευτυχισμένος με τον άνθρωπο που έγινα. Το μέσα μου και το έξω μου επιτέλους ταίριαξαν και για αυτό δεν ντρέπομαι να μιλάω για αυτό» προσθέτει αναφερόμενος στην αλλαγή φύλου, ενώ εκφράζει την ελπίδα πως η δημοσιότητα που πήρε η δική του διαδικασία μετάβασης να δώσει ελπίδα και σε άλλους τρανς. «Πολλοί με ρωτούν: Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί λες την ιστορία σου δημοσίως; Η απάντηση είναι εύκολη. Όταν ήμουν σε εκείνη την κατάσταση, δεν είχα κανέναν να μιλήσω, κανέναν να τον ρωτήσω όλες αυτές τις ερωτήσεις. Για αυτό το κάνω. Θέλω να δώσω στην κοινότητα ένα πρόσωπο, να μπορεί να υψώσει ανάστημα και να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις για τον κόσμο. Αν υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος εκεί έξω που μπορώ να βοηθήσω, θα έχω πετύχει» λέει.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ