Η Κύπρια μπλόγκερ που έγινε διεθνής

«Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα!» είπα στον εαυτό μου, μόλις είδα τις άλλες συμμετοχές». 

 


Article featured image
Article featured image

«Κάποιοι βρίσκονται στον χώρο αρκετά χρόνια, είναι αναγνωρισμένοι και έμπειροι. Άσε που εγώ μπήκα στο χορό τρεις μέρες πριν την λήξη του διαγωνισμού. Αποκλείεται λοιπόν να είμαι ανάμεσα στους 30! Next think I know…CONGRATULATIONS! YOU HAVE BEEN SHORTLISTED FOR KERALA BLOG EXPRESS»

 

Με αυτόν τον τόσο περιγραφικό τρόπο η 28χρονη Κατερίνα Βάσου από τα Λατσιά γράφει στο μπλόγκ της για την πρόσφατη επιτυχία της να επιλεχθεί ανάμεσα σε περισσότερους από χίλιους μπλόγκερ παγκοσμίως για να ταξιδέψει στα Κέραλα της Ινδίας για ένα δεκαπενθήμερο ταξίδι «γεμάτο περιπέτειες».

«Λέγομαι Κατερίνα και  είμαι travel blogger από Κύπρο. Είμαι η δημιουργός του Golden Wings Diary,  ενός ταξιδιωτικού μπλόγκ που απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν τα ταξίδια και την περιπέτεια. Από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας του, κατάφερε να αποκτήσει πιστό κοινό, όχι μόνο σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πρόσφατα έχω πετύχει κάτι πραγματικά απίστευτο και το οποίο ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Έχω επιλεχθεί ως μια από τους 25 bloggers παγκοσμίως που θα ταξιδέψουν στην Κεράλα της Ινδίας σε ένα 15ήμερο ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, οργανωμένο από το Kerala  Tourism».

«Μια βδομάδα αργότερα, βρισκόμουνα έξω από την ινδική Πρεσβεία με την πολυπόθητη βίζα στο χέρι. Πλέον έχω και τα εισιτήρια στα χέρια μου έτσι είναι επίσημο με βούλα και σφραγίδα! Στις 13 του Φλεβάρη ώρα 19.30 το βράδυ, θα ξεκινήσω το ταξίδι μου με προορισμό την πρωτεύουσα της Kerala, το Thiruvananthapuram».

 

 

Μιλώντας στη CITY μια μέρα πριν φύγει για Ινδία, η (αδιόριστη) δασκάλα Κατερίνα μας λέει πως από τα δώδεκα της χρόνια ταξιδεύει συνεχώς και το μπλόγκ προέκυψε αρχικά ως μια προσωπική της ανάγκη να καταγράφει τις εμπειρίες της.

«Από ένα σημείο και μετά ξέχναγα και που πήγα. Αρχικά το μπλόγκ είχε τη μορφή ημερολογίου για να καταγράφω τις εμπειρίες μου από τα ταξίδια μου. Το είχα δείξει μόνο στην αδερφή μου, της άρεσε πάρα πολύ και λίγο καιρό αργότερα και αφού δημιούργησα και σελίδες σε Facebook, Τwitter και Υοutube άρχισε να κινείται».

 

Βίντεο από την περσινή αντίστοιχη αποστολή στην Ινδία:

Να σημειωθεί πως φέτος είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται το συγκεκριμένο ταξίδι και η Κατερίνα θα είναι η μόνη ελληνόφωνη μπλόγκερ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το οποίο θα διαρκέσει από τις 15 μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, η ινδική αλλά και η γαλλική κρατική τηλεόραση θα ακολουθεί τους 25 μπλόγκερς που επιλέχθηκαν και θα καταγράφει τις εμπειρίες τους.

Η Κατερίνα θα ανεβάζει καθημερινά πόστ και φωτογραφίες από το ταξίδι της, κυρίως με τη μορφή ημερολογίου, όπως χαρακτηριστικά γράφει.

 

Δείτε παλαιότερά της tweets:

 





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ