Aποσύρονται και στην Κύπρο οι προβληματικές Mars

Πως τοποθετείται στη CITY ο Executive Director της CTC Σιακόλας Group

 


Article featured image
Article featured image

Ανάκληση προϊόντων σε όλες τις μπάρες Mars και Snickers, Milky Way Mini και Miniatures, καθώς και σε ορισμένες καραμέλες Celebrations σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ανακοίνωσε η αμερικανική σοκολατοποιία Mars Inc.

Επικοινωνήσαμε με το αρμόδιο άτομο της εταιρείας που εισάγει τα προϊόντα αυτά στην Κύπρο, τον Executive Director της CTC Σιακόλας Group για καταναλωτικά προϊόντα, Μάριο Λουκαΐδη.

«Για καθαρά προληπτικούς λόγους, η Μars κάνει εθελούσια ανάκληση μιας σειράς προϊόντων. Kάποια από αυτά έχουν φτάσει και στην Κύπρο. Δεν τίθεται θέμα δηλητηρίασης, έχουν απλώς βρεθεί κομμάτια πλαστικού σε προϊόντα της. Από σήμερα το πρωί έχουν ξεκινήσει ανακλήσεις και στην κυπριακή αγορά».

Με αφορμή ωστόσο το θέμα που προέκυψε, ο κ. Λουκαΐδης θίγει το γενικότερο ζήτημα των παράλληλων εισαγωγών στην αγορά.

«Γίνονται παράλληλες εισαγωγές από λιανέμπορους για τις οποίες δεν έχουμε στοιχεία. Καταβάλλονται προσπάθειες να επικοινωνήσουμε και με αυτούς. Αυτό βεβαίως είναι ένα θέμα σοβαρό που πρέπει να προβληματίσει τις Υγειονομικές Υπηρεσίες».

«Nα είναι ήσυχοι οι καταναλωτές πως θα προβούμε σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας τους», υπογραμμίζει.

Σχετική επίσημη ανακοίνωση για την κυπριακή αγορά αναμένεται εντός της ημέρας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ