Τι έχουν πάθει όλοι με το τραγούδι των Minus One;

Εκτός, φυσικά, από έναν.


Article featured image
Article featured image

Σε πολύ λιγότερο από δυο εικοσιτετράωρα από την ώρα που ανέβηκε στο youtube το «Alter Ego» έχει αγγίξει τις 125.000 views, τα σχόλια κάτω από το τραγούδι αγγίζουν τα 1000, με τα πλείστα από αυτά (αν όχι όλα) να είναι εγκωμιαστικά, ενώ και τα σχόλια σε πηγαδάκια στο γραφείο, στον καφέ, στο γήπεδο ή γενικά στις παρέες είναι αρκετά ενθαρρυντικά.

Και γι’ αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Είναι ωραίο που φέτος δούλεψαν όλοι για ένα τόσο καλό αποτέλεσμα (ηχητικά και οπτικά), παρουσιάζοντας ένα ωραίο τραγούδι -όλους τους συντελεστές θα τους δεις στο youtube κάτω ακριβώς από το κομμάτι.

Οι Minus One είναι επικοινωνιακοί, έχουν σκληροπυρηνικούς followers, έχουν φοβερό engagement στα social media, έχουν τον Francois Micheletto ο οποίος έχει περάσει στο Voice της Γαλλίας και αυτό είναι σίγουρα κάτι που μετράει σε ότι αφορά στο μάρκετινγκ, έχουν ότι ζητάει ο μέσος fan της Eurovison, ενώ έχουν και ένα υπέροχο Mustang Sally για να σε πάρουν, αν θες, μια βόλτα!

Και μια και μιλάμε για αμάξι, χθες άκουσα το κομμάτι για πρώτη φορά και στο αμάξι, χωρίς την υπέροχη εικόνα που το συνοδεύει, χωρίς τον λύκο, χωρίς τα αχανή άγρια τοπία, χωρίς τη σκηνοθεσία του Αιμίλιου  Αβραάμ και τη φωτογραφία του Σοφρώνη Σοφρωνίου. Και ναι, το τραγούδι σε στίχους Thomas G:son και Minus One έχει την ίδια δυναμική και χωρίς το οπτικό υλικό!

 



Και είναι εκεί που αναρωτιέσαι… Μα είναι δυνατόν να μην βρέθηκε έστω ένας άνθρωπος να πει κάτι κακό; Είναι δυνατόν;

Και βέβαια βρέθηκε. Είναι ο τύπος που ζει ανάμεσά μας, ο της διπλανής πόρτας, ο οποίος έχει πάντα κάτι να πει, για όλα τα θέματα, σμίγοντας 2-3 προτάσεις -χωρίς κατ’ ανάγκη να έχει σχέση η μια με την άλλη.

 



Ωραίος; Και βέβαια. Τον αγαπάμε και τον απολαμβάνουμε, αφού αυτός είναι που κάνει τη ζωή μας πιο ενδιαφέρουσα. Είναι αυτός που μας αφυπνίζει. Γιατί αν όλοι εμείς είμαστε επιπόλαιοι και βλέπουμε μόνο πως θα περνάμε καλά (άκου να περνάμε καλά...), κάνοντας ενίοτε χαβαλέ και τραγουδώντας την υποκουλτούρα των χίππιδων, στην πλάτη μάλιστα του Κύπριου φορολογούμενου, είναι κι αυτός ο ένας, η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ο σοβαρός και μετρημένος της παρέας, που έρχεται (ευτυχώς) να εξισορροπήσει καταστάσεις. Αν δεν ήταν κι αυτός τι θα ήμασταν, αλήθεια;



Α.Ρ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ