O Gerard Butler επιστρέφει πιο γυμνασμένος και πιο σέξι από ποτέ

Από τους τριακόσιους στο Gods of Egypt, οι κοιλιακοί του Gerard Butler είναι τελικά διαχρονικοί!

 


Article featured image
Article featured image

Όταν το 2007, ο Gerard Butler ως ένας εναλλακτικός Λεωνίδας, κυκλοφορούσε ημίγυμνος προτάσσοντας στήθια στον εχθρό και φωνάζοντας με πυγμή το θρυλικό «This is Sparta» απέκτησε χιλιάδες θαυμαστές εν μια νυκτί. Και δεν ήταν μόνο η πλοκή, τα σκηνικά και η δράση που έκαναν τον κόσμο να παραμιλάει για τον ταλαντούχο ηθοποιό αλλά και το καλοσχηματισμένο κορμί του που κατέληξε να γίνει παγκόσμιο trend, αφού άπαντες γκούγκλαραν με μανία «The 300 workout».

Εννιά χρόνια από τότε η ιστορία τείνει να επαναληφθεί, αφού ο Σκωτσέζος ηθοποιός με τη γοητευτική προφορά και τις αμέτρητες καταχωρίσεις στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους πιο ποθητούς άντρες, επιστρέφει πιο γυμνασμένος και πιο σέξι από ποτέ στην ταινία «Gods Of Egypt» που αναμένεται να σπάσει ταμεία.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή περιπέτεια δράσης με άρωμα αρχαίας Αιγύπτου, όπου μυθολογία και φαντασία ενώνουν τις δυνάμεις τους. Σε μια εποχή όπου η επιβίωση του ανθρώπινου είδους διακυβεύεται, ο θνητός ήρωας Bek (Brenton Thwaites) ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι για να σώσει τον κόσμο, με σύμμαχο τον παντοδύναμο θεό Horus (Nikolaj Coster-Waldau).

Μεγάλος αντίπαλος σε αυτή την μάχη είναι ο Set (Gerard Butler), ο αμείλικτος θεός του σκότους που έχει αποσπάσει με επιτήδειο τρόπο τον θρόνο της Αιγύπτου, μετατρέποντας την άλλοτε ειρηνική και εύπορη αυτοκρατορία σε ένα χάος γεμάτο διαμάχες.  Οι συντελεστές της ταινίας μάλιστα, υπόσχονται να ανεβάζουν τον πήχη… πιο ψηλά και από την πυραμίδα του Χέοπα, με οπτικά εφέ που κόβουν την ανάσα.

 

 

Την ταινία «Gods Of Egypt» μπορείτε να απολαύσετε από 26 Φεβρουαρίου σε όλα τα K Cineplex.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ