Οι χειροποίητες τσάντες της Μάρθας Χριστοδουλίδου

Η νέα συλλογή από τσάντες της Μάρθας Χριστοδουλίδου είναι σαφέστατα αξιοπρόσεκτη!

 


Article featured image
Article featured image

Η Μάρθα έχει σπουδάσει BA Honours, Fashion Design στο Λονδίνο, στο ACL (American College in London), ασχολήθηκε με τον κόσμο της μόδας για αρκετό καιρό, ενώ πλέον αφοσιώθηκε περισσότερο στην κατασκευή χειροποίητης τσάντας.

Οι τσάντες της είναι αποκλειστικά χειροποίητες, είτε κεντημένες, είτε πλεκτές με βελονάκι και τα υλικά τους ποικίλα: κλωστές, καμβάς, δέρμα και δερματίνη, βαμβάκι, κρόσια κλπ.

Η διαδικασία κατασκευής τους είναι χρονοβόρα και απαιτεί -πέραν από χρόνο- κόπο, μέτρημα, συγκέντρωση, αλλά πάνω από όλα πάθος και αφοσίωση.

Η συλλογή στις φωτογραφίες που αφορά στην καλοκαιρινή σαιζόν και είναι εμπνευσμένη από το boho/gipsy style. Εξ ου και η χρήση των πιο πάνω υλικών.

«Η κάθε τσάντα είναι μοναδική σε μέγεθος, χρώματα και κατασκευή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να συνδυαστεί εύκολα οποιαδήποτε ώρα της μέρας, ανάλογα με το ντύσιμο και το στυλ της κάθε γυναίκας» δηλώνει η ίδια η δημιουργός.

Οι τσάντες είναι διαθέσιμες στη Thema Boutique, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την ίδια τη δημιουργό στο 99463394.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ