Πέτασε η ιστοσελίδα της Πάφου

Article featured image
Article featured image

Κατακόρυφη αύξηση στις επισκέψεις της παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Πάφου www.visitpafos.org.cy ενώ παράλληλα έχει αναβαθμιστεί και στη γαλλική γλώσσα σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της google analytics, όπως αναφέρεται, μέσα σε διάστημα 12  μηνών και συγκεκριμένα από την 1η Απριλίου του 2013 μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2014, η τουριστική ιστοσελίδα της Πάφου www.visitpafos.org.cy δέχτηκε πέραν των 130,000 επισκεπτών εκ των οποίων 80% ήταν νέοι επισκέπτες. Ο μέσος χρήστης διεξήλθε περίπου 3 με 7 σελίδες και ξόδεψε περίπου 2 με 3 λεπτά στο site.

Όπως διαφάνηκε, προστίθεται στην ανακοίνωση, για τη συγκεκριμένη περίοδο οι κυριότερες χώρες προέλευσης των χρηστών ήταν το Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Σουηδία, Βέλγιο, Πολωνία, Λίβανος, Η.Π.Α. και Κύπρος, ενώ οι πιο δημοφιλείς μέρες αποδείχθηκαν η Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Οι σελίδες και κατηγορίες της διαμονής, παραλιών, αρχαιολογικών μνημείων, της φύσης, του γκολφ και των εκδηλώσεων είχαν την τιμητική τους και ήταν στις υψηλότερες θέσεις ενδιιαφέροντος των χρηστών.

Τα κύρια  Browsers (90%) που χρησιμοποίησαν οι χρήστες ήταν Chrome, Safari, Internet explorer, Android browser, ενώ πέραν του 20% των επισκεπτών έχουν χρησιμοποιήσει κινητές συσκευές με τις πιο δημοφιλής Αpple Ιpad, apple Iphones, Galaxy.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ