Τα καλύτερα έπονται

Αν γνωρίζεις τον Γιώργο ή έστω αν τον παρακολουθείς μέσω facebook, σίγουρα δεν εκπλήσσεσαι με αυτό που έκανε.

 


Article featured image
Article featured image

Από νωρίς σήμερα το πρωί το facebook γέμισε με φωτογραφίες και βίντεο ενός Κύπριου έφεδρου καταδρομέα, ο οποίος έκανε καταρρίχηση με τροχοκάθισμα από των 30 μέτρων πύργο εκπαίδευσης στην 31 ΜΚ στο Σταυροβούνι.

Σε χρόνο μηδέν όλα τα sites ανήγαγαν σε θέμα της ημέρας αυτό που έκανε ο Γιώργος Τίρρης. Και καλά έκαναν. Η δύναμή του, τόσο η σωματική αλλά κυρίως η ψυχική, είναι σίγουρα άξια αναφοράς αλλά και παράδειγμα προς μίμηση για κάθε άνθρωπο.

Αν τον ξέρεις προσωπικά όμως ή έστω αν τον παρακολουθείς μέσα από τα posts του στο facebook, σίγουρα το σημερινό επίτευγμά του αποτελεί μια φυσική εξέλιξη των όσων έχουν προηγηθεί. Των όσων έχει πετύχει με το πείσμα και τη μεγάλη δύναμη που βρήκε μέσα του.

Από τη μέρα του ατυχήματός του και έπειτα, έπρεπε να σφίξει τα δόντια. Και το έκανε. Όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος μάς είχε πει, σε μια όμορφη κουβέντα που κάναμε παλαιότερα (βλέπε βίντεο πιο κάτω), «‘εστάθηκα’ στα πόθκια μου».

 



Εκείνη τη μέρα (της συνέντευξης) τον συναντήσαμε στο γυμναστήριο, εκεί όπου περνάει πολλές ώρες αφού ασχολείται με το body building. Κατεβαίνει μάλιστα σε αγώνες, έχει διακριθεί, ενώ τον τελευταίο καιρό ασχολείται επίσης με την άρση βαρών.

Στην κουβέντα, όταν τον ρωτήσαμε αν υπάρχει και κάτι άλλο που πέρασε απ’ το μυαλό του να κάνει, απάντησε: «Μια μέρα διάβαζα σε ένα περιοδικό για έναν Άγγλο παραπληγικό ο οποίος πήδηξε με αλεξίπτωτο. Βλέποντας αυτό είπα ‘α γίνεται, θα το κάνουμε’». Οπότε, η ατάκα «τα καλύτερα έπονται» που ‘έπαιξε’ αρκετά σήμερα στο facebook, μάλλον δεν γράφτηκε καθόλου τυχαία.

Μπράβο ρε Γιώργο για τα μαθήματα ζωής που δίνεις. Είσαι σπουδαίος τύπος!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ