Έρκεται το 4ο Φεστιβάλ Ξαρκής!

4η συνεχόμενη διοργάνωση για το  Φεστιβάλ Ξαρκής το οποίο σε προσκαλεί να βιώσεις μια… αυθεντική εμπειρία του καθημερινού, λαϊκού πολιτισμού -και όχι μόνο!

 


Article featured image
Article featured image

Προετοιμάσου για μια απόλυτα φεστιβαλική εμπειρία και αναβαθμισμένη διοργάνωση, με παράλληλες καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δράσεις, που στέλνουν το μήνυμα της κουλτούρας συμμετοχής, της ποιοτικής συνεργασίας, της δημιουργική έκφρασης, της ευρηματικότητας και προπάντων της αγάπης για την Κύπρο!

 

Εξειδικευμένα Εργαστήρια: Μάθε τέγνην τζ̆αι κρέμμασ’ την στο παλλούτζ̆ιν.

Μέσα από διάφορα εργαστήρια που θα λάβουν χώρα τις καθημερινές, μεταξύ Δευτέρας 4 Ιουλίου και Παρασκευής 8 Ιουλίου, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν ένα εύρος εμπειριών σε θέματα τεχνών, χειροτεχνίας, σχεδιασμού κτλ. Αυτά τα εργαστήρια θα απευθύνονται σε άτομα με άμεσο ή και επαγγελματικό ενδιαφέρον για τα θέματα που θα προβληθούν.

 

Τριήμερο Φεστιβάλ Ξαρκής: Μιτσ̆οί τζ̆αι μιάλοι ούλλοι αντάμα!

Οι δραστηριότητες αυτές θα πραγματοποιηθούν σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, με κορύφωση το τριήμερο Φεστιβάλ Ξαρκής που θα γίνει από την Παρασκευή 8 μέχρι την Κυριακή 10 Ιουλίου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσικό γλέντι, ποικιλόμορφη συναυλία και παράλληλες δράσεις με παρουσιάσεις, performances και εργαστήρια, όπου τα τελευταία θα είναι ανοικτά στο κοινό ανεξαρτήτως οποιασδήποτε προηγούμενης εμπειρίας.

 



*Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, σε ένα γραφικό χωριό της Κύπρου, διάφορες πτυχές της καθημερινής, λαϊκής κουλτούρας θα αναμειχθούν αρμονικά με τις εκφάνσεις του σύγχρονου πολιτισμού. Κεντρική ιδέα είναι ότι η ζύμωση που γίνεται, μπορεί να αποτελέσει μοντέλο αναζωογόνησης και δημιουργικής, πολιτιστικής ανάπτυξης του τόπου μας.

 

Δείτε το ολόφρεσκο βίντεο του Φεστιβάλ Ξαρκής που μόλις κυκλοφόρησε και πάρτε μια γεύση από την περσινή εμπειρία!

 

 

Εξειδικευμένα Εργαστήρια |  4-8 Ιουλίου 2016 | Λόφου

Φεστιβάλ Ξαρκής | 8-10 Ιουλίου 2016 | Λόφου



#pamenxarkis 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ