Ο HIV+ και εγώ [μια διαφορετική συζήτηση στη Λευκωσία]

Τι σημαίνει HIV και ποια η διαφορά του από το AIDS; Ποια είναι τα τελευταία νέα για τον HIV σε παγκόσμια κλίμακα; Πως είναι να ζει κανείς με τον ιό HIV και τι είναι η αντιρετροϊκή αγωγή (ART); Πως μεταδίδεται ο ιός και πως μπορεί κανείς, είτε είναι οροθετικός είτε οροαρνητικός, να προστατέψει τον εαυτό του.

 


Article featured image
Article featured image

Ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις και άλυτες απορίες που πρέπει να μας απασχολούν όλους, συναντώνται σε μια διαφορετική εκδήλωση στην Παλιά Ηλεκτρική στη Λευκωσία το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 15:00. 

Ο Αντώνης Παπάζογλου που ζει με τον ιό, μιλάει ανοιχτά για τον HIV, μαζί με τον Σοφοκλή Χάνο, Προϊστάμενο των Checkpoints Αθήνας και Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να διαλύσουν κάθε σύννεφο γύρω από τον ιό.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, ενώ παράλληλα με την συζήτηση θα διεξάγεται εξέταση HIV, εντελώς δωρεάν, ανώνυμα και γρήγορα. Η εξέταση HIV Rapid-Test θα συνεχίσει να διεξάγεται και μετά την εκδήλωση, μέχρι και τις 20:00. Την εκδήλωση διοργανώνει η Κίνηση Συμπαράστασης για το AIDS και το Rotaract Club Λευκωσίας, συνεργασία με τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος Θετική Φωνή και τα κέντρα πρόληψης Checkpoint. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ