Θα πας ποδόσφαιρο την Κυριακή;

Την Κυριακή «παίζει» ΑEK – ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο ΓΣΖ.

 


Article featured image
Article featured image

Αν είσαι ποδοσφαιρόφιλος σίγουρα θα το ξέρεις.  

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 18.00 στο Στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει τα ακόλουθα:

 

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ θα παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΚ η Δυτική κερκίδα. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16.30.

Καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο έχοντας στην κατοχή τους το κατάλληλο εισιτήριο αναλόγως και της ηλικίας τους, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Τα παιδικά εισιτήρια για τους οπαδούς της ΑΕΚ θα διατίθενται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου σε παιδιά κάτω των 12 ετών τα οποία θα συνοδεύονται από ενήλικα. Κανένας οπαδός (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών) θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς εισιτήριο. Τα φοιτητικά εισιτήρια θα γίνονται δεκτά στις εισόδους του σταδίου μόνο κατόπιν επίδειξης της φοιτητικής ταυτότητας του κατόχου τους.

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στο γήπεδο ως εκ τούτου δεν θα ανοίξουν ταμεία για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Για να κατευθυνθούν στο στάδιο προτρέπονται οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που θα έρχονται από Λευκωσία να κατευθύνονται από τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς ευθεία μέχρι τον κυκλικό κόμβο του «KLEIMA» και από εκεί δεξιά. Αμέσως μετά τον φούρνο «ΠΙΡΙΛΛΟΣ» να στρίψουν ξανά δεξιά και μετά αμέσως αριστερά για να εισέλθουν στους χώρους στάθμευσης του σταδίου ΓΣΖ.

Οι οπαδοί της ομάδας που θα έρχονται από Λεμεσό προτρέπονται να κατευθυνθούν αριστερά από τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς και μετά να ακολουθήσουν την ίδια πορεία με όσους θα έρχονται από Λευκωσία.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να αποφεύγουν τον κυκλικό κόμβο του «KLEIMA» και αντί αυτού να χρησιμοποιούν τον νέο κυκλικό κόμβο (στη συμβολή της λεωφόρου Γ. Χριστοδουλίδη και της οδού Παϊσίου) και από εκεί να κατευθύνονται από τον δρόμο πίσω από το κλειστό στάδιο ΚΙΤΙΟΝ προς την Δυτική κερκίδα. Κατά την αναχώρηση τους από το στάδιο καλούνται να ακολουθήσουν το αντίστροφο δρομολόγιο.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ καλούνται να σταθμεύουν πίσω από την Ανατολική κερκίδα καθώς και στις παρόδους προς τον κυκλικό κόμβο του «KLEIMA», ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να σταθμεύουν πίσω από τη Δυτική κερκίδα, στο χωμάτινο χώρο στάθμευσης παρά το στάδιο ΚΙΤΙΟΝ, καθώς και στις παρόδους προς τη λεωφόρο Παϊσίου, το νέο Νοσοκομείο και τη λεωφόρο Φανερωμένης.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου.

Επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους και δεν θα επιτραπεί η μεταφορά στο στάδιο σακιδίων, ανεξαρτήτως του περιεχομένου τους. Για την φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, θα υπάρχουν χώροι φύλαξης στο στάδιο όπου θα μπορούν να τα παραδίδουν οι οπαδοί και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια.

Η Αστυνομία θα βρίσκεται στο στάδιο με σκοπό να βοηθήσει στην ομαλή προσέλευση και αποχώρηση του κοινού και την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και καλεί όλους να συνεργάζονται μαζί της και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της.

Όλες οι πληροφορίες για τις διευθετήσεις του πιο πάνω αγώνα βρίσκονται στην κατηγορία «Οδηγίες για Φιλάθλους» στο Application της Αστυνομίας Κύπρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ