Δύο ψαράκια επιχειρούν να μπουν στα σπίτια μας

Το πρωϊνό του Ράδιο Πρώτο ανανεώθηκε, με ένα νέο ραδιοφωνικό δίδυμο να ‘εισβάλει’ στις ζωές μας.



 


Article featured image
Article featured image

Δύο ψαράκια (στο ζώδιο) επιχειρούν να μπουν στα σπίτια μας με μια ψυχαγωγική εκπομπή που σίγουρα έχει απ’ όλα.

Η Κριστιάνα Γεωργίου και ο Χρήστος Δανέζης, μπαίνουν στην καθημερινότητα μας, τηρώντας... «Φωνή Ιχθύος» και μας καλούν να συντονιστούμε στη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο για να τα ακούσουμε όλα, από τις 9 το πρωί.


Θα μεταδίδουμε πρωί, ώρες που ίσως κάποιοι είναι πηγμένοι στο δρόμο ή έχουν μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και θέλουμε, μέσω του ραδιοφώνου, να είμαστε οι καλοί τους φίλοι.




 

Τι είναι κάνετε για να κερδίσετε το ραδιοφωνικό κοινό;

X: Στο ραδιόφωνο δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Ένας από τους ανθρώπους που με δίδαξε ραδιόφωνο μου έλεγε «αν εσύ δεν έχεις πάθος για αυτό που κάνεις, πως περιμένεις ο κόσμος να το αγκαλιάσει;». Εμείς απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, όμως παράλληλα έχουμε δουλέψει πολύ με την Κριστιάνα για την εκπομπή και ελπίζουμε ό,τι, μαζί και με τη βοήθεια των ακροατών θα δημιουργήσουμε μία αγαπημένη καθημερινή συνήθεια.

Κ: Θα λέμε την αλήθεια μας με ειλικρίνεια, με σεβασμό και συνέπεια. Θέλουμε ότι θέλει και ο κόσμος που μας ακούει, δηλαδή να ενημερωνόμαστε σωστά κάνοντας παρέα με φίλους ή έστω με ευχάριστους ανθρώπους, ακούγοντας ωραία μουσική και έχοντας θετική ενέργεια για το υπόλοιπο δύσκολο της ημέρας. Θα μεταδίδουμε πρωί, ώρες που ίσως κάποιοι είναι πηγμένοι στο δρόμο ή έχουν μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και θέλουμε, μέσω του ραδιοφώνου, να είμαστε οι καλοί τους φίλοι.


Αν εσύ δεν έχεις πάθος για αυτό που κάνεις, πως περιμένεις ο κόσμος να το αγκαλιάσει;








 

Ποιο είναι το ύφος της εκπομπής σας;

Χ: Πρόκειται για μια ευχάριστη ψυχαγωγική εκπομπή η οποία δεν θα γυρνά την πλάτη στην ενημέρωση. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο δίωρο με μουσική και ενδιαφέροντα θέματα. Ο τίτλος της εκπομπής είναι «Φωνή Ιχθύος» και νονά ήταν η Κριστιάνα.

Κ: «Φωνή ιχθύος» τι συμπεράσματα βγάζετε; Πάντως, σιγή δεν παίζει. Θα ενημερώνουμε, θα ψυχαγωγούμε, θα σας ανεβάζουμε τη διάθεση με τραγούδια κατά την πλειοψηφία ελληνικά, θα δίνουμε tips και θα σας μάθουμε να ξεγλιστράτε έξυπνα από τα προβλήματα σαν ψάρια. Ο Χρίστος κι εγώ ανήκουμε στον αστερισμό του ιχθύος, και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν την τρέλα που έχω με την αστρολογία, συνεπώς αυτό μου έκανε κλικ αμέσως με την εικόνα μας, την ονομασία μας, τα δύο ψάρια που μιλούν πάντα και πολύ για όλα, έχουν άποψη, χιούμορ, αγαπούν την τέχνη και προσέχει ο ένας τα νώτα του άλλου.

 

Φωνή Ιχθύος

Με τη Κριστιάνα Γεωργίου και τον Χρήστο Δανέζη

Κάθε πρωί 09:00-11:00 στο Ράδιο Πρώτο 99.3 | 89.4 | 87.9


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ