Παρουσίαση πρώτου δίσκου από τους Sandy Brour

Οι Sandy Brour, το σχήμα που δημιουργήθηκε στην Κύπρο την Άνοιξη του 2012, παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο στις 7 Μαΐου, στο καφενείο Πρόζακ, στην Παλιά Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για μια δουλειά με τίτλο «οι Sandy Brour», η οποία αποτελείται από 5 δικά τους​ κομμάτια (σε στίχους και μουσική της Χαριτίνης Κυριάκου) και 2 διασκευές –το «Μάλιστα κύριε» του Γιώργου Ζαμπέτα και το «Είσαι κουκλί» (πρώτη εκτέλεση: Χρυσούλα Στίνη).

To σχήμα αποτελείται από τους Eυθυμία Άλφα (φωνή), Mέμνων Αρέστη (κιθάρα), Βερόνικα Αλωνεύτου (σαντούρι), Χαριτίνη Κυριάκου (κιθάρα), Σάββα Θωμά (κρουστά), Σύμη Σουκιούρογλου (κλαρίνο) και Κώστας Λώλος (βιολί), ενώ ως γκεστ εμφανίζεται μαζί τους και η Eύα Σταύρου στο φλάουτο.

​Τους Sandy Brour θα τους ακούσεις σε μουσικά φεστιβάλ του νησιού, σε μικρά καφενεία και σε όμορφους κήπους, συνήθως μέσα σε ρετρό σκηνικό, να παίζουν δικά τους κομμάτια και διασκευές από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει από Νίκο Ξυδάκη μέχρι Lhasa de Sela, από λάτιν, τζαζ και μπλουζ​, μέχρι ​ταγκό, bossa nova, swing, bolero, βαλς…

Είναι το σχήμα που θα σε ταξιδέψει σε εποχές που έζησαν και ερωτεύτηκαν, οι γονείς και οι παππούδες μας, μέσα από μια μοναδική​, οικεία και συνάμα ​ερωτεύσιμη ατμόσφαιρα...



Η παρουσίαση του δίσκου «Οι Sandy Brour» θα πραγματοποιηθεί στο καφενείο Πρόζακ στις 7 Μαΐου, στις 19.00. Η παρουσίαση περιλαμβάνει ζωντανή μουσική αλλά και περφόρμανς από την Αριάνα Άλφα, μουσική από την Άννι Δαμιανού και πολλές εκπλήξεις.

Το CD θα διατίθεται στον χώρο της παρουσίασης.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ