Έτσι κερδίζεται η γυναίκα

Αν θέλετε να ξαναβγείτε ραντεβού με το κορίτσι... απλωθείτε!

 


Article featured image
Article featured image

Οι άνδρες που ανοίγουν διάπλατα τα πόδια τους, όταν κάθονται δίπλα σε μια γυναίκα ή απέναντί της, και που γενικά το σώμα τους παίρνει κυριαρχικές στάσεις, έχουν περισσότερες πιθανότητες να ξαναβγούν ραντεβού μαζί της, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την Τάνια Βασαρκουλκσεμσούκ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ, μελέτησαν το ζήτημα μέσω βιντεοσκόπησης ραντεβού και ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής τύπου Tinder (on line εύρεση συντρόφου μέσω φωτογραφιών).

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αν ένας άνδρας απλώνεται στον χώρο, τεντώνοντας τον κορμό του σώματος και τα χέρια του ή ανοίγοντας τα πόδια του, δείχνει πιο κυριαρχικός και φαίνεται έτσι σε μια γυναίκα -συνειδητά ή ασυνείδητα- πιο ανοιχτός και πιο επιθυμητός.

Οι άνδρες αυτοί μεταδίδουν το μήνυμα είναι ότι πιο πετυχημένοι επαγγελματικά και πιο πρόθυμοι να μοιρασθούν στη ζωή τους.

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως συμβαίνει με αρκετά ζώα στη φύση, όπου ο «επιδειξίας» συχνά κερδίζει το κορίτσι!

Αντίθετα, οι άνδρες που κρατάνε σφιχτά κλειστά ή σταυρώνουν τα χέρια και τα πόδια τους, έχουν μάλλον λιγότερη τύχη με τις γυναίκες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ